I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Kvällens klocka

Denna dagen försvann i ett nafs. Fått mycket gjort dock! Hade velat ha fram och iordning utemöblerna också men dygnets timmar räcker inte alltid till.. I veckan väntar rena sommarvärmen, har ni sett??

Vinterkläderna har åkt upp på vinden, vår och sommarkläder har åkt ner. Allt urvuxet sorterats undan och min garderob håller jag och rensar inför vårens loppis.

Lagt ner fixandet för i dag nu. Tänt ljus och ska lägga mig på sängen och läsa min bok en stund innan barnen ska lägga sig

Har ett erbjudande åt er hos Daniel Wellington. Just nu får man med ett extra armband på köpet och dessutom kan ni använda koden matplatsen för 15 % rabatt på hela sortimentet (går utmärkt att kombinera med andra erbjudanden, alltså extra armband + 15 % rabatt).

Jag har denna med svart urtavla och detaljer i rosé. Lite större modell (36 mm). Till den valde jag ett slätt mörkbrunt armband att byta med. Så snyggt! Älskar den stilrena klassiska looken på klockorna, har dem i alla möjliga varianter nu.

HÄR hittar ni hela kollektionen. Bara att välja och vraka och matcha och mixa.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

  1. Hmm.. Funderar på hur många klockor jag behöver.. En per veckodag kanske..?! Eller..?
    Tack för rabatten, nu ska jag in och botanisera bland de fina uren.

    Skönt att få fixa undan vintern och fram med våren och sommaren. Här tar jag det bit för bit. Iaf när det gäller min del. Övriga familjen får fixa sitt eget. (Ja, ungarna är stora och klarar det själva, bara mamman tjatar lite på dem..)

    Kram!

    1. Alltid kul att variera sig 🙂 Älskar att fixa undan för en ny årstid! Och våren är såå efterlängtad i år. Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..