ANNONS

Irriterad

/

Inte på något strålande humör i dag. Trött på saker som strular, irriterad på folk och som grädde på moset blir vår bil visst kvar på verkstaden månaden ut och kommer kosta hutlöst mycket trots helförsäkring. Sängen vi beställde till Sebbe har fortfarande inte kommit, gått 10 veckor.. Slut på kaffe har jag också (och ingen bil att åka och köpa nytt). Många droppar små. Irriterad som sagt.

Ruggigt väder, var är den utlovad värmen? Kört en timmes powerwalk på morgonen ändå, 10 000 steg är uppnådda på min fitbit. Ska ta en power hour (eller snarare 3 behövs) och plocka iordning sen, i morgon kommer en städfirma på hembesök. De verkar lite dyrare än de vi testat förut men behöver verkligen en ny så jag hoppas de är bra och ger ett vettigt prisförslag. Några tips på bra pålitliga städfirmor i Örebro annars?

Glad över att kunna röra nacken igen dock! Bara en sån sak som att kunna vrida huvudet åt höger i sängen och se vad klockan är. Små saker som jag inte kunnat göra på 3 månader. Och fina blommor som piggar upp det grå vädret, en färgklick i vårt grå vardagsrum. Köpte helgblommor redan i måndags så jag kan njuta av dem hela veckan.

Återkommer på lite bättre humör om en stund 🙂

KRAM

28
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00