Irriterad

Inte på något strålande humör i dag. Trött på saker som strular, irriterad på folk och som grädde på moset blir vår bil visst kvar på verkstaden månaden ut och kommer kosta hutlöst mycket trots helförsäkring. Sängen vi beställde till Sebbe har fortfarande inte kommit, gått 10 veckor.. Slut på kaffe har jag också (och ingen bil att åka och köpa nytt). Många droppar små. Irriterad som sagt.

Ruggigt väder, var är den utlovad värmen? Kört en timmes powerwalk på morgonen ändå, 10 000 steg är uppnådda på min fitbit. Ska ta en power hour (eller snarare 3 behövs) och plocka iordning sen, i morgon kommer en städfirma på hembesök. De verkar lite dyrare än de vi testat förut men behöver verkligen en ny så jag hoppas de är bra och ger ett vettigt prisförslag. Några tips på bra pålitliga städfirmor i Örebro annars?

Glad över att kunna röra nacken igen dock! Bara en sån sak som att kunna vrida huvudet åt höger i sängen och se vad klockan är. Små saker som jag inte kunnat göra på 3 månader. Och fina blommor som piggar upp det grå vädret, en färgklick i vårt grå vardagsrum. Köpte helgblommor redan i måndags så jag kan njuta av dem hela veckan.

Återkommer på lite bättre humör om en stund 🙂

KRAM

 1. Helena skriver:

  Ta en cykeltur i det fina vädret och köp lite kaffe!

  1. Inte en dum idé 🙂 (men min snälla pappa kom hit med kaffe)

 2. Helene skriver:

  Vet inte om Rent Hemma finns i Örebro men vi har haft dom i två år nu, samma städerska utom någon gång då hon varit ledig. Vi betalar 159 kr/tim och hon gör hela vårt 370 kvm hus på bara 5 timmar (skippar arbetsrummet som ju är vårt företag och gästrummet som används sällan).

 3. ÅsaS skriver:

  Låter som om det skulle bli billigare med en ”ny” bil för er, ja, en bättre begagnad då, som inte är mer än nåt år och inte gått många tusen mil..

  Solen och värmen har även jag saknat idag. Ledig dag och hade tänkt hänga i trädgården och fixa och dona på altanen. Blev inget med det. Däremot röjde jag upp i tvättstugan, rotade fram vårkläder och lite annat småfix hemma. Skönt att även få sånt gjort. Och imorgon är det jobb igen och då har meteorologerna lovat sol och värme.. Jaja, tur jag har kort dag, så jag kan få chansen att njuta av vädret, jag med.

  Kram på dig, och önskar dig en bättre morgondag!
  /ÅsaS

  1. Vi har beställt en ny bil som äntligen är klar i slutet av månaden. Så denna skulle vi precis sålt när den gick sönder.. så illa tvungna att laga den nu så vi kan sälja den. (Försäkringen täckte en del såklart även om jag tycker den borde täckt mer). Hoppas du hinner hem och njuta av värmen! Kramar

 4. Malin skriver:

  Tycker du ska ta en firma som använder miljömärkta rengörimgsmedel om ni inte köper in egna!

  1. Ska kolla med dem! Men tillräckligt svårt att hitta en firma som är pålitlig, städar b r a och till ett vettigt pris. Kram

  1. De använde miljömärkt/svanenmärkta grejer, verkade lovande så håller tummarna.

   1. Malin skriver:

    jag förstår det. Men jättepositivt att du kollade och att de gjorde det! Bor i renoveringsobjekt men när vi är klara så ska jag också ha städ.

 5. Hannah skriver:

  Men galet dyrt med 80 papp!!!??? Ingen självrisk eller möjlighet att klaga till bildproducenten?
  Varifrån har du beställt sängen? De har ju enligt lag skyldighet att leverera inom 30dagar, om inte så har du rätt att häva köpet. Men förstår att ni så klart gärna vill ha sängen… Kanske någon annan har samma säng?
  Lycka till med allt! Kram

  1. Jo jo vi behöver inte betala hela lagningen, ca 20 000 tror jag det blev. Inte lika dyrt men Fortf dyrt! 20’ kan man ha roligare för. Kram och tack för omtanken

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..