Dagen so far

Äntligen lite värme och solen börjar kika fram. Genast på gott humör! Började dagen med en cykeltur till skolan och en PW med några granntjejer (bästa området, alltid är det någon som börjar sent, är mammaledig eller sjukskriven = sällis).

10 000 steg uppnådda innan jag kom hem.

Målet är 10 000 steg om dagen i 100 dagar. Tror ni jag klarar det? Det är nämligen nedräkningen till sommarens semesterresa.

Kom precis hem och hann diska undan och snabbstäda (= gömma allt i tvättstugan, haha) innan städfirman kom på besök. Testar dem nu, lät bra om än lite dyra men blir det så bra som utlovat så får det vara värt det.

Och sen kom sängen!

Ni hör ju vilken bra dag 🙂 Uppburen till övervåningen av de trevliga killarna och allt. Ska bara montera i hop den sen, S är såå pepp på att sova i denna i natt.

(Har en 90 cm ikeasäng plus grå gavel över nu om nån är intresserad)

 

Så ljust ute! Försökte gå ut med datorn men såg ingenting på skärmen. Enda nackdelen jag kan komma på med soligt väder. Lyxproblem : )

 

Hemmamys i hemmamjukisar, byxor från House of Lola och tischa från H&M. Inget jättemetallicafan kanske men gillar trycket.

 

Vinterkläderna i hallen är puts väck och plötsligt har man p l a t s. Plats för att vända sig om och ta på sig skorna åtminstone (världens minsta hall, i stort sett det enda jag skulle göra annorlunda om jag skulle byggt huset i dag).  På hallbyrån brinner ett doftljus – alltid doftljus! Och detta är min aaabsoluta genom tiderna outstanding favoritdoft. Grillade marshmallows.

 

Så välstädat så man ser knappt att det bor 2 barn här? Asch glömde legot jag hivade in bakom soffan lite snabbt..

 

Lite sen frukost vid datorn och nu ska jag ta min kaffekopp och kila i väg på kafferast hos en mammaledig granne med en sjukskriven granne. Hörs sen!

KRAM

 1. Lena skriver:

  Hej!
  Tack för en fantastiskt fin blogg. Vilket vackert hem ni har. Tittar ofta in och inspireras av allt, mode, mat och inredning.
  Vi håller på att leta efter ny soffa och såg erat fina möblemang med soffor och fåtöljer. Var har ni köpt det?
  Varma hälsningar Lena

  1. Tack Lena, vad glad jag blir!! Soffor och fåtöljer har vi köpt på Mio. Kram och fin helg!

 2. ÅsaS skriver:

  Jag är grymt nyfiken på ert stora matbord, då vi skulle behöva byta ut vårt nuvarande. Var har ni köpt det? Hur långt är det? Med/utan iläggsskivor? Skulle verkligen behöva ett bord med rundade hörn, då det tar lite mindre yta och man slipper blåmärken på höften.. 😏

  Jaa, idag njuter jag av sol och värme, efter en kort dag på jobbet. Precis vad jag behöver! Mår så mycket bättre av detta än mörkret och kylan vi haft mer än nog av. Snart blir det kaffe och mazarin här ute på altanen. Underbart!

  Kram, och njut dagen!
  /ÅsaS

 3. Issa skriver:

  Hejsan!
  Du har tidigare visat lite bilder från er balkong, inredd som en bar. Så härlig! Har själv en stor balkong som bara finns och inte används. Skulle du vilja visa den lite mer?
  Tack förr all inspiration
  Kram från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..