Stockholm i mitt hjärta

Godmorgon från hotellsängen. Ligger och drar mig här och tänkte att vi skulle vänta in brunchen (och hoppa frukost) men nu blev plötsligt halva familjen panikhungriga så nu ska vi hasta ner och ta oss något innan den stänger.

Bra motion i går. Gick över en mil! Inte illa med små barn kan jag tycka, inte ett pip att det var långt och jobbigt. Visar Sebbe tendenser till trötta ben så sticker jag till honom telefonen med pokemons och då kan han gå en mil till. : – )

Stockholm bjöd på strålande väder. Underbart! Lycklig ut i fingertopparna. Barnen flög omkring mer i luften än på marken. Stannade till vid strandbryggan (heter det så?) för energipåfyllning.

Vi gick längs vattnet till Djurgården och gick in på Skansen och travade runt. Jag har aldrig varit på Skansen förut, hör och häpna. Väldigt mysigt, rekommenderas varmt. Hade gärna haft en heldag där.

Jag kan ha sagt nåt tokigt om en gammeldags bensinstation där inne och Micke skrattade så jag har aldrig sett så mycket tänder i hans ansikte!! Messade kompisarna snabbt som tusan och skvallrade också medan han kluckade.. Morr ;- )

Har ni sett så söt??? Vi stod och ojade oss över all gullighet en lång stund men plötsligt kissade den lille killingen och morsan stack in huvudet under honom och d r a c k detta?? Uäääääk ojade vi oss istället och sprang därifrån och sen dess har Sebbe pratat om detta nonstop. Tydligen ett minne för livet.

Efter Skansen åt vi lunch på Villa Godthem. Så vackert och lyxigt, älskar atmosfären. Barnen åt köttbullar som fick bra betyg. Micke och jag delade på en toast skagen och en grym cordon bleu. En liten tryffel fick plats på det och sen promenerade vi hemåt igen.

På kvällen mötte vi upp Linda med fam för middag på Jamies Italian. Barnvänlig restaurang absolut men lite trött service tyvärr. Hamburgaren var ingen hit och pommesen snustorra. Killarna gillade dock pizzan och barnen var nöjda, ett sånt ställe man går till för barnens skull kanske. Sällskapet var i världsklass.

Önskar er en skön söndag!

KRAM

 1. Vilken fin tröja med volanger, den rosa. Påminner om Twist & Tango? Eller vilket märke?

  Ha en fin kväll 😊

 2. Lena skriver:

  Åh, vilken fantastisk helg ni haft. Vilken fin familj du har. Vi har också bott på hotel Kung Carl, efter tips från dig,tycker verkligen att det har charm och ligger bra till.
  I juni åker jag och min man till Stockholm för en myshelg.
  Tack för en fin blogg och all inspiration.
  Lena

 3. Jossan skriver:

  Det ser ljuvligt ut! Varifrån är Olivias skor? Jag är ute efter snygga vårskor till min åttaåring men hittar verkligen inga…
  Tack för en fantastisk blogg! Min favorit 🙂

  1. Hon gick in och köpte dem på Zara när vinterdojorna blev för varma (och för små). Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..