Måndagarnas måndag

Helt oootroligt vad tungt det var att gå upp i morse. Sebbe somnade om jag-vet-inte-hur-många-gånger och själv hade jag knappt styrfart när vi cyklade i väg. Hade jag inte bestämt med Emma att ta en PW hade jag nog hoppat över den och slagit mig ner i soffan direkt..

Så här efteråt känns det rätt bra förstås men det var tuuunga ben som släpades sig runt 7 km i skogen.

En dusch och en välbehövlig ansiktsmask på det. Sitter och styr upp veckan lite och planerar innehållet i bloggen. Några recept jag plockat ut att prova. En kopp kaffe.

Väntar matleverans i eftermiddag. Extra smidigt så här när man är utan bil.. Roar mig med att tvätta några maskiner tvätt och köra diskmaskinen för tillfället. En riktigt måndagsmåndag.

Lite deppigt att köra en monolog här, jag vet att många vill kommentera men inte kan. Hoppas verkligen de lyckas fixa alla buggar inom kort. Så simpla saker som att följa bloggen på bloglovin, att kunna pinna recept och bilder på pinterest och att kunna kommentera framförallt. Så frustrerande, även för mig. Mycket bakom kulisserna som inte funkar tyvärr. Håller alla tummar att det ska bli fixat inom kort.

Ska rota fram ingredienserna till LCHF-fröknäcke och baka en plåt nu. Så himla goda, testa om ni inte gjort det!

KRAM

 1. Jenjo skriver:

  Ja, jag skrev just till Åse att jag lider med henne och strulet kring den nya sidan. Och samma till dig förstås. Ni lägger ner så mycket tid och jobb med era bloggar (så klart, för det är ju just ert jobb) och man önskar inte annat att det ska fungera bra för er.
  Men, jag ger då inte upp! Fortsätter läsa och följa dig med stort intresse.
  Varma kramar! Hoppas du får en fin dag! 🙂

  1. Tack rara. Läsa ska förhoppningsvis funka för de flesta men blir ju så tråkigt när kommentarer och annat strular. Håller tummarna att det är på G! Kram och fin dag!

 2. Annso skriver:

  Vad är det för fitbit du har? Hade du inte en svart förut?

 3. Jobbat denna måndag. Hämtat barn, lagat sparrissoppa och sedan tränat. Sitter nu nyduschad och härligt trött i soffan. Snart dags att natta barn här.

 4. ÅsaS skriver:

  En riktigt gråtrist måndag även här. Har roat mig med att röja runt i köket och rensat handväskor.. Köpte mig en ny, fin väska i mjukaste skinn som jag tänkte börja använda nu, men var ju tvungen att flytta över sakerna från den gamla. Lika bra att rensa ur den och övriga väskor på en gång. Tänk så mycket saker man släpar med sig varje dag. Sånt där ”bra-att-ha-ifall-att”…

  Nu hör jag hur regnet smattrar på altantaket och vi som strax ska iväg till stallet. Blir väl lervälling på stallplan igen, den som precis hade torkat upp. Jaja, det är sånt som händer. Jag kommer iaf få min beskärda del av lugn och träning under drygt 4 timmar, så jag är glad ändå.

  Kram (och hoppas det löser sig med bloggen)
  /ÅsaS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..