ANNONS

Måndagarnas måndag

/

Helt oootroligt vad tungt det var att gå upp i morse. Sebbe somnade om jag-vet-inte-hur-många-gånger och själv hade jag knappt styrfart när vi cyklade i väg. Hade jag inte bestämt med Emma att ta en PW hade jag nog hoppat över den och slagit mig ner i soffan direkt..

Så här efteråt känns det rätt bra förstås men det var tuuunga ben som släpades sig runt 7 km i skogen.

En dusch och en välbehövlig ansiktsmask på det. Sitter och styr upp veckan lite och planerar innehållet i bloggen. Några recept jag plockat ut att prova. En kopp kaffe.

Väntar matleverans i eftermiddag. Extra smidigt så här när man är utan bil.. Roar mig med att tvätta några maskiner tvätt och köra diskmaskinen för tillfället. En riktigt måndagsmåndag.

Lite deppigt att köra en monolog här, jag vet att många vill kommentera men inte kan. Hoppas verkligen de lyckas fixa alla buggar inom kort. Så simpla saker som att följa bloggen på bloglovin, att kunna pinna recept och bilder på pinterest och att kunna kommentera framförallt. Så frustrerande, även för mig. Mycket bakom kulisserna som inte funkar tyvärr. Håller alla tummar att det ska bli fixat inom kort.

Ska rota fram ingredienserna till LCHF-fröknäcke och baka en plåt nu. Så himla goda, testa om ni inte gjort det!

KRAM

6
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00