ANNONS

Svärmor 65 år och pensionär

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Gina Tricot & Lindex

Hej! Klockan är 21.00 och det är ljusare än på hela dan. Älskar ljusa kvällar! Vi har precis kommit hem från svärföräldrarna, firade min fina svärmor som precis blivit pensionär och fyller 65 år i dag hurra! (Ser hon ju inte ut som!!).

Det bjöds på favoriten ”svärmors kycklinggryta”. Den har ni säkert testat vid det här laget, om inte så gör det!

Svärmors kycklinggryta
ca 4 port

Bena ur 1 grillad kyckling

Koka upp:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå i ca 2 timmar (Det blir godare om den får stå längre, tex över natten). Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15 min och servera med ris.

Till dessert en klassisk marängtårta i långpanna med grädde och hallon. Ska be om receptet hon använde.

Paketöppning, bandymatch och sällskapsspel. Farbror Benny är Sebbes Idol och blir alltid lekfarbror.

Min kvällens var blus från Gina Tricot. Örhängen Lily & Rose och svarta byxor från H&M.  (Olivia har ny outfit från Lindex)

Barnen är i säng, jag och Micke kollar Robinson och jag ska beta av lite kvällsjobb och hoppa i säng senast 22. (För att kunna se minst ett avsnitt Grand Hotel. Ah såå bra den är!)

Rea på Krysantemum i dag så jag slog till på en stor maffig bukett i lilarosa. Så stor så vi ser inte tv:n. Försökte ta en selfie på mig själv där jag sitter men precis då la batteriet av och bilden blev väl sådäääär.. (men ungefär så pigg är jag så jag ser kanske ut så. Eller som en gammal påskkärring som nån kommenterade längre ner..!)

KRAM

19
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00