Svärmor 65 år och pensionär

Innehåller reklam genom annonslänkar för Gina Tricot & Lindex

Hej! Klockan är 21.00 och det är ljusare än på hela dan. Älskar ljusa kvällar! Vi har precis kommit hem från svärföräldrarna, firade min fina svärmor som precis blivit pensionär och fyller 65 år i dag hurra! (Ser hon ju inte ut som!!).

Det bjöds på favoriten ”svärmors kycklinggryta”. Den har ni säkert testat vid det här laget, om inte så gör det!

Svärmors kycklinggryta
ca 4 port

Bena ur 1 grillad kyckling

Koka upp:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form. Häll såsen över köttet och låt stå i ca 2 timmar (Det blir godare om den får stå längre, tex över natten). Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15 min och servera med ris.

Till dessert en klassisk marängtårta i långpanna med grädde och hallon. Ska be om receptet hon använde.

Paketöppning, bandymatch och sällskapsspel. Farbror Benny är Sebbes Idol och blir alltid lekfarbror.

Min kvällens var blus från Gina Tricot. Örhängen Lily & Rose och svarta byxor från H&M.  (Olivia har ny outfit från Lindex)

Barnen är i säng, jag och Micke kollar Robinson och jag ska beta av lite kvällsjobb och hoppa i säng senast 22. (För att kunna se minst ett avsnitt Grand Hotel. Ah såå bra den är!)

Rea på Krysantemum i dag så jag slog till på en stor maffig bukett i lilarosa. Så stor så vi ser inte tv:n. Försökte ta en selfie på mig själv där jag sitter men precis då la batteriet av och bilden blev väl sådäääär.. (men ungefär så pigg är jag så jag ser kanske ut så. Eller som en gammal påskkärring som nån kommenterade längre ner..!)

KRAM

 1. Hejsan Victoria!

  Från en som helt novis i köket. Vad använder du för soya?

  Tacksam för svar 🙂

 2. Ja den är så bra Grand hotel! Skrev om den på min blogg för länge sedan. Efter den har jag gillat många Spanska serier. Alienist som någon tipsade om är också bra. Väldigt fräsch svärmor!!
  Fin kväll!
  Pernilla

 3. Grattis till din svärmor! 🙂
  Tycker du är duktig på att sminka dig 😊
  Måste testa kycklinggrytan 😋

 4. Mia skriver:

  Åh, Grand Hotel såå bra!
  Sen måste du bara se The Alienist. Spännande mörk kriminalserie år 1896. 👍🌟🌟🌟🌟🌟

 5. Påskkärring? Hahaha den var ny. Jisses vilken kommentarer alla ni som bloggare får stå ut med. Bara att skratta åt det hela 😂😂😂. Tipsa gärna om sminktips 😘 behöver uppdatera min egen sminkväska och tar gärna emot tips 👌👍. Kram till dig vackra Victoria både på insidan & utsidan ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..