Fredagspepp på en lördag

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos och Gina Tricot

Hej!! Sorry för utebliven fredagspepp i går, var dock ovanligt fredagspepp hela dagen ska ni veta :). Var i farten hela dagen, syntes på stegräknaren. (Får så många frågor om den, det är en Fitbit och jag har modellen Alta HR – så himla himla nöjd!)

Känner knappt igen mig själv och mitt nya hurtiga leverne. Går och cyklar i princip överallt oavsett väder. Det uppskattas inte av alla här hemma.. Upprörd sms-konversation från arg minitonåring på ovanvåningen i går morse när vi skulle cykla till skolan:

HAHAHAHAHAHA. Skrattade halva morgonen (Marieberg är ett köpcentrum en bit utanför stan för er som inte vet, man tar bilen dit ;))

Mötte upp Emma på vinlunch i solen på Ingeborgs innergård. Hur mysigt! Godaste salladen jag vet, trevligt sällskap och iskallt vin i solen och fredagsfeelings. Kändes nästan som man satt utomlands, som vi njöt!

(Såg många frågade om jeansskjortan, ni hittar den HÄR, ganska liten i strl)

Kilade in på Gina Tricot och provade lite sommarplagg. Så sugen på denna sköna singoallaklänning. Kunde inte välja blommig eller svart?? Båda finns HÄR och under helgen med 25 % rabatt! (så de kostar ca 185 kr, fynd!) Gäller alla klänningar HÄR.

Hade inga planer för kvällen så vi bestämde oss för lite knytis i hop. Vi fixade en förrätt, de fixade efterrätt och sen skrapade vi i hop det vi hittade till knytismiddag.

Jag hade färsk sparris hemma så det fick bli nykokt sparris med hemgjord skagenröra och parmesan till förrätt. Blandade till en snabb majonnäs (egengjord är så mycket godare än köpt, går nästan lika snabbt att göra med stavmixer som att öppna en burk färdigköpt, recept på majonnäsen hittar ni HÄR och skagenröra HÄR)

Fredagspeppad tjej (eller gammal påskkärring då ;)) i vita byxor Inwear och blommig top från H&M.

Började dagen i dag med en okammad och yrvaken PW tur och retur till Ica Maxi och köpte lite gott fika till mig och barnen. Micke är på vift (kidnappar granne som fyllt 40 och firar honom med en heldag) och vi andra ska i väg på tjejkväll hos en granne. (Dadlarna med lakritspulver, ah såå goda de är!!) Jag ska måla naglarna i dag det är ett som är säkert.

Hade tänkt lägga mig i sängen och kika på Grand Hotel nu men det tog sin tid att skriva detta, fick bla pausa för att spela Äckliga Familjen, och nu skiner solen från klarblå himmel så jag ska nog damma av solsängen och lägga mig på takterassen istället!

Önskar er en riktigt härlig dag! Vi kör drinktips och tilltugg i dag istället, hörs om en stund!

KRAM

 1. P skriver:

  Du har så söta singoallatoppar mm, har du ngt bra tips på bh till sådana? Det är mitt hinder till att på såna…;-)
  Tack för en härlig blogg, ha en fin söndagskväll

  1. Jag brukar köpa H&Ms basic i 2-pack med lite matt bomullstyg, de sitter bra och plagget glider inte ner! kram

   1. P skriver:

    Ok, tack, ska kolla om de kan funka då 🙂

 2. Påskkärring, haha, men inte sant så klart! Missade den kommentaren.

  Härliga bilder och fina kläder. Jag behöver nytt så tack för tips!

 3. Lina skriver:

  Jag har läst din blogg i jag vet inte hur länge, har kommenterat nån gång i fråga om nåt recept. Men den här gången vill jag bara skriva hur mysigt det är att gå in här och titta och läsa.. Känner ju inte er ett smack men ändå tänker jag: undrar vad dem gjort idag..hehe. Är mammaledig med tre små på 7,4 och 1,5 så när kvällen kommer och de sover gott så kryper jag upp i soffan och surfar in på din blogg: alltid! Och i aug ska vi på vår första utlandsresa sen barnen kom och den går, efter en massa inspiration från dig, till Cypern och Sandy Bay! Ska bo i Happy baby boendet. Ville ha ett så tryggt resmål och boende som möjligt och efter att ha läst alla dina reseinlägg från detta ställe så känns det verkligen som det kommer uppfylla våra förväntningar! Tack för en proffsig blogg! Kram!

  1. Åh vilken värmande kommentar, så glad jag blir!! Och kul med Cypern, ni kommer få det fantastiskt!!!! Stor kram tillbaka

 4. Härligt inlägg! 😄 Älskar mixen på din blogg, mat, mode och familj😍

 5. Cazi skriver:

  Vad rolig hon är, fick mig ett gott skratt jag med! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..