I annonssamarbete med IDEAL OF SWEDEN

Powerbanks och sladdar

Hej hej. Satt och stirrade rakt framför mig på takterassen jag vet inte hur länge. Tänkte jag skulle hämta en tidning eller sätta på musik men ibland är det ju skönast att göra i n g e n t i n g. Men nu blev det brått, ska vara borta 17.00 på middag så håller på och svidar om och packa väskan med vad man kan behöva. En poncho, jackor till barnen, paddor och powerbanks. Standard.

Just nu får ni 20 % på allt hos iDeal of Sweden med koden VICTORIARIIS och det har kommit in nya powerbanks och sladdar i både 1 m och 2 m (bäst är de långa när man sitter i soffan eller ligger i sängen) som matchar alla nya skalen. HÄR hittar ni!

Älskar powerbanks, har alltid med mig i handväskan – i bilen, på stan, på flyget (särskilt!) etc. Oumbärligt!

Det blir ett kitt till värdinnan som fyller år!

KRAM

  1. Jag gjorde samma sak en stund, hade planer på att läsa en bok men blev sittande och så skönt det var. Att inte alltid behöva sysselsätta sig med något 🙂

    1. Visst är det!!! Underskattat. Kram

  2. Maria skriver:

    Så härligt att ”bara vara” ibland🙌. Det rosévinet som du ska ge bort ikväll testade jag i veckan efter att ngn/några av dina läsare tipsat om det & det var väldigt gott🥂. Annars uppskattar jag mera de mörka rosévinerna. Trevlig kväll och återigen tack för din fina blogg☀️☘️

    1. Tack vad kul att du gillar! Köpte oxå vinet efter tips, gott för att vara ljust men föredrar Fortf lite mörkare 🙂 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..