ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED iDeal of Sweden

Powerbanks och sladdar

/

Hej hej. Satt och stirrade rakt framför mig på takterassen jag vet inte hur länge. Tänkte jag skulle hämta en tidning eller sätta på musik men ibland är det ju skönast att göra i n g e n t i n g. Men nu blev det brått, ska vara borta 17.00 på middag så håller på och svidar om och packa väskan med vad man kan behöva. En poncho, jackor till barnen, paddor och powerbanks. Standard.

Just nu får ni 20 % på allt hos iDeal of Sweden med koden VICTORIARIIS och det har kommit in nya powerbanks och sladdar i både 1 m och 2 m (bäst är de långa när man sitter i soffan eller ligger i sängen) som matchar alla nya skalen. HÄR hittar ni!

Älskar powerbanks, har alltid med mig i handväskan – i bilen, på stan, på flyget (särskilt!) etc. Oumbärligt!

Det blir ett kitt till värdinnan som fyller år!

KRAM

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00