I annonssamarbete med MCDONALD´S

Barnvänlig restaurang

Hej hej! Vad blir det till middag? Om barnen får välja? Happy Meal! Nuggets/hamburgare, pommes, frukt, dryck och leksak. Klart prisvärd middag för 35 kr! Sebbe tillhör team nuggets, Olivia team Cheeseburgare.

(föräldradeal med kaffe + cheeseburgare för 20 kr är ju också svårslaget)

Barnens favorit i alla lägen. Happy kids happy parents.

Vet inte hur många restauranger vi varit på där det slutar med att barnen inte äter maten eller bara får beställa in ris eller pommes för att inget annat lockar på menyn eller är anpassat för barn. Får barnen välja hamnar vi alltid på McDonald´s : )

En plats där barnen får vara barn helt enkelt och småstressade föräldrar kan slappna av utan att känna att man stör och oroa sig för att glas åker i backen och någon spiller på duken. Skönt med avslappnad middag ute.

Jag är ju barnsligt förtjust i maten jag med som ni säkert vet vid det här laget. QP är favoriten men varvar med Big Mac eller Dubbelcheese. Och glass med chokladsås aaah. Receptet på den skulle man ha!

Hoppas ni har en skön söndag <3

KRAM

Advertisement

 1. Mia skriver:

  Absolut inte mc 😜
  Är väl ok med småbarn (<4) men inte sen. Gillar inte era stora barn att gå på restaurang?

  1. Jodå de gillar. Men de är barn, de (särskilt Sebbe) gillar inte så värst att vara tyst och sitta still 😉 kram

   1. Mia skriver:

    😂😂😂
    Men det är väl ingen som kan störa sig på det charmtrollet om han ”låter” lite 🤗

    1. Jag svarar pass på den frågan 🙂

 2. Gillar inte Mc Donald’s deras hamburgare är inte alls goda.
  Föredrar Burger King eller allra helst Max, supergott.
  Ta t.ex. deras minsta hamburgare, Mc Donald’s är filkiga och flottiga, hamburgaren sitter fast i brödet, Burger Kings är alldeles för torra, men Max däremot deras är så fräscha och goda, krispig sallad, dressing och en hamburgare som inte sitter fast i brödet och supergoda crispy fries 😀
  Alldeles nya också vilket jag uppskattar.

 3. Är så svag för brysselkål och det du delade på Instagram så magiskt ut. Du kommer dela med dig av det receptet väl?

 4. Mina barn älskar också MCDonalds. Tyvärr inte jag dock. Men nu har de fått en supergod sallad med kyckling, hummus, edamebönor och olika sorters kål. Så nu har mamman också ett alternativ dör. Här ligger 3/4 familjemedlemmar däckade i influensan (i maj!!!). Har efter ditt tips blrjat se Garn Hotel på Netflix. Den är så bra!

  1. Åh den har jag missat, älskar kål och bönor!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..