I annonssamarbete med MAY BEAUTY

Hemligheten till lena sommarfötter

Hej hej. Dags att ta tag i vinterkroppen en gång för alla från top till tå. Blek, torr och risig. Det vankas ju vårvärme nu, rena rama sommarvärmen nästan. Det har blivit hemmaspa med peeling, ansiktsmasker, hårinpackning och lite allt möjligt senaste tiden. Såå välbehövligt!! Känner mig alltid som något katten släpat in när vi går mot vår. Håret är risigt, hyn är risig, fötterna ska vi inte tala om..

Men här är fötterna redo, med fotmasken så de blir som nya. Fantastic Foot Mask. Den gör underverk med mina fötter och tar bort alla förhårdnader, sprickor och gammal hud. Provat den flera gånger som ni kanske vet och blir lika bra resultat varje gång. Ömsar skinn som en skräcködla 🙂 Rena magin!

 

 

Ta ett fotbad (eller dusch/bad) och mjuka upp fötterna. Klipp masken mitt itu och stoppa ner fötterna i varsin påse och förslut med tejpen. Låt verka 1-2 h. (Jag brukar sätta på sockor över sen så man kan gå omkring undertiden masken verkar). Skölj av masken. Sen tar det några dagar innan fötterna börjar flaga. Ta gärna lite fotbad under tiden för att skynda på förloppet. Efter ca 1-2 veckor är fötterna som nya. Alltså sååå lena. Älskar denna produkt! Från fnasiga vinterfötter till lena babyfötter. Nästan så Micke går med på fotmassage (men han har nån fobi för fötter så bara nästan :))

 

Ja ni ser ju? Vinterskruden flagnar bort och fram kommer de lenaste babyfötter redo för sandaler.

Vill ni också fixa fina fötter så får ni 30 % rabatt med koden victoriafootmask HÄR (koden blir aktiverad automatiskt om ni följer länken).

(Blir ni inte nöjda med resultatet så är det 100 % pengarna tillbaka garanti).

 

 

KRAM

  1. Vet du vad det är som gör att huden ömsas sådär? Skulle ju vara en superprojektet både för mig och sambon men jag är lite feg om det är starka ingredienser..?

    1. Kolla hemsidan eller fråga MayBeaty 😘 kram

      1. Jag får maila de för det finns ingen ingredienslista på deras hemsida. Tack 😀

  2. Fick babymjuka fötter, tycker den här fotmasken är bäst om man jämför. Lite äckligt när det trillar av död hud, men också så extremt skönt att rensa bort allt. Tack för rabatten /Magda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..