I annonssamarbete med VISTAMIA

The Outfit

Hej! Puh loppisen avklarad och jag har hoppat ur min lilla solklänning (det är alltid fint väder på Kristi himmelsfärd nä vi har gårdsloppis och det slutar alltid med en konstig solbränna där man står i solen hela dan åt ett och samma håll – men i år prejade jag med stark solkräm och klänning med bara axlar och lång ärm för att slippa bonnbränna eller axelband som sen sitter i hela sommaren typ..)

Nu har jag istället en skön omlottkjol (som inte är öppen utan som en stängd kjol under och en omlottdel över – den glider alltså inte upp när man går/sitter ner. svårfotat med svart, ni får kolla produktbilden för detaljer) och en snyyggsnygg tischa med guldtryck. HÄR finns kjolen och HÄR t-shirten och båda dessa samt hela sortimentet hos Vistamia får ni 25 % rabatt på med koden matplatsen. Gäller t.o.m sön 13/5. (gäller även rea).

Älskar kortveckorna om våren med lite extra ledighet, känns som lördag hela veckan 🙂 Tror vi ska grilla hamburgare med några grannar snart. Helt färdig så jag tror jag ska göra något jag aldrig gör först, ta en powernap mitt på dan!

Önskar er en härlig Kristi Himmelsfärd!

KRAM

LOADING..