Mörkläggningsgardiner i sammet

Innehåller reklam och annonslänkar för Jotex

Hej måndag! Ny vecka och ja jag ska sluta tjata om vädret men det vankas 27 grader i Örebro i flera dar! Kul för alla Örebroare men själv är jag påväg till tåget strax mot Sthlm och sen vidare med båt på pressresa till Tallin ihop med Åse. Ska bli sååå kul, aldrig varit där men är så nyfiken! (Sitter ni inne på några goda tips på saker att se/äta/göra/shoppa/fika/dricka osv så hojta gärna till).

Springer runt och packar i sista sekunden som vanligt. Försöker rymmas i en kabinväska men det går så där. Skulle verkligen behöva en mittemellanväska till såna här resor, en kabinväska rymmer inte allt jag vill ha med men orkar inte släpa på en jätteresväska som är nästa steg så något där emellan skulle jag behöva. Inte mycket att göra åt just nu, jag får gallra i packningen 🙂

En ny mörkläggande hissgardin har kommit upp i sovrummet. (Vår gamla ikea-rullgardin gick av på mitten och sägs in i fönstret varje natt så det lät som jag vet inte vad). Samma serie som sammetsgardinen i min lilla WIC.

HÄR finns hissgardinen och HÄR gardinlängderna. Just nu får ni 20 % rabatt på ALLT (ord priser) hos Jotex med koden JOTEXSS18 (gäller även mattor och möbler så passa på att spana in alla snygga utemöbler och mattor, tex dessa ljusbollar är jag sugen på att komplettera med på terassen)

Svårfotat när solen fullkomligt gassar in genom fönstrena men de är ljusgråbeige, finns i en himla massa olika färger.

Hörs sen!

KRAM

  1. Jenny skriver:

    Din överdel är jättefin! Var har du köpt den?
    Tack för bästa bloggen. 😊

  2. Anna skriver:

    Åhh vart kommer den fina blusen ifrån?! 😍

  3. Gamla stan i Tallin är riktigt mysig! Nu är det ca 10 år sedan vi var dit men då fanns det ett mysigt cafe som hette något i stil med La chokolateria. Det låg vid det stora torget. Ett gammaldags hus med välvda tak och udda gamla möbler. Jag minns det som väldigt mysigt så kolla om det finns kvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..