ANNONS

Vegan restoran V – Tallinn

/

Hej från Tallinn. (Som stavas med två n har jag lärt mig nu, sorry hehe). Alltså det går ju iiiingen nöd på oss. Hur bra har vi det!?? 27 grader i skuggan i Tallinn i dag, sen när har jag sån här tur med vädret? Nyper mig nästan i armen. Känns som vi är på värsta medelhavsresan. (Återkommer om båtresan senare)

Tallinn överraskar verkligen hittills. Så himla mysigt. Vi har strosat runt i gamla stan, åt lunch på en vegansk (!) restaurang. Poppis, det var proppfullt. Allt är vegetariskt/vegansk/äggfritt. (Har jag npgra vegetarianer som läser tro? Ska bli bättre på det!

Vegan Restoran V.

Delade på en plocktallrik till förrätt och en ceasar med grillad kronärtskocka och en kikärtsburgare med tillbehör. Var tvungen att testa en dessert också, choklad och jordgubbstårtan (havregrädde och inget ägg i kakan alltså), såå saftig och god! Hela stället var urmysigt!

Deras tacos är tydligen storsäljaren, tips. (Överlag billigt här i Tallinn, tex ett glas Prosecco på restaurangen – 35 kr)

Allt är så gulligt och rart liksom, förstår ni hur jag menar?

Kolla Mc Donald’s liksom!? Naw <3

Hörs om en stund, nu ska vi testa en pub!

KRAM

9
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00