Solskydd, ryggan och fredagsdrinken. Det är freeedag!

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel och Boozt

En helg utan planer, precis vad jag längtat efter. Soligt och varmt ska det bli också, man kan inte klaga på tillvaron just nu. Bad om era bästa tips på solskydd och nästan a l l a tipsade om EVY! För både vuxna och barn, och även för de som lätt blir allergiska/känsliga mot solkrämer. Den är i skumform och superskön att smörja in, väldigt vattenresistent och klibbar inte. Såå härlig. Tusen tack för tipset! Finns HÄR i olika styrkor, ska beställa 50 och ansiktsvarianten. Fanns ett kit om 3 olika till rabatt också.

Sen fick jag även tips om en bra och ekologisk från Maria Åkerberg som finns HÄR. Mjuk och skön till ansiktet (men funkar på hela kroppen den med).

Jag hittade också the one. Ryggsäcken. Letat i alla prisklasser och modeller och sen plötsligt bara fanns den där i flödet. I mitt favoritprint från by Malene Birger och med allt jag letat efter som stabil/hård botten, breda axelband, handtag ovanpå, plats för mjölkpaket och annat och ändå d ö s n y g g. Kunde ju inte motstå, här ska knatas till affären! Såå glad. HÄR köpte jag den.

Klätt mig somrigt värre i dag, svart från topp till tå. Till mitt försvar så var det rätt kyligt när vi cyklade i morse men det kanske är dags att byta om snart.

Lite smått och gott från Taxfreen på båten överraskade jag med här hemma. Estnisk öl, godis ochannat. Själv tänker jag sätta tänderna i dumle banan (kan ju bara vara gott??) och lite choklad till kaffet.

Fredagsdrinken ska vi inte glömma! Så här i värmen tycker jag det är gott med bål när man är många, man kan ta så mycket man vill och fylla på själv. Se till att ha mycket is till också, både i karaffen och i glasen. Mycket is = kallare = isen smälter inte så snabbt och det blir inte blaskigt. Har serverat denna på ett par tillställningar nu, den är fräsch och lite bitter, gott i värmen. Sea breeze!

Till denna behöver man detta. Vodka, grapefrukt, grapefruktjuice och tranbärsjuice. Och mycket is.

Sea breeze bål
10 pers

4 dl vodka
6 dl grapefruktjuice
1 liter tranbärsjuice
1-2 grapefrukter
is

Skär grapefrukten i skivor och fyll en bålskål eller karaff (gärna med tap) med is och frukt. Häll på vodka och juicerna och rör om. Servera iskall.

Tilltugg ska jag bjuda på också men det blir lite senare så kika in då.

KRAM

 1. Vilken snygg väska, stort like på den! Jag letar efter ”årets väska”, unnar mig en dyrare väska/ år och nu är det 2018 som gäller 🙂 Har dock svårt att bestämma mig:)
  Härligt med hemmahelg, vi flyger däremot till Palma i morgonbitti och vad vi LÄNGTAR!!

  Ha en fin helg, kramen

 2. Tänk vad olika man kan tycka. Jag köpte i våras den där solmoussen inför en thailandsresa och vi alla som var med tyckte att det var den sämsta vi provat. Svårt att stryka ut, lätt att hela skumbollen ramlade av handen/armen benet och på golvet istället innan man ens hade hunnit stryka ut dem, kladdade och gick knappt in i huden. Blir lite förvånad över att folk gillade den faktiskt.

 3. Tack för tips på solskydd.
  Ett önskemål om bloggen och länkar: när du länkar till andra sidor (alltså inte din egen) så vore det bra om länken öppnas i en ny flik i webbläsaren. Har jag skrollat ner en bit i din blogg och klickar på en länk och sedan backar så hamnar jag överst på bloggen igen och måste skrolla ner igen (vilket kan vara långt om jag vill fortsätta läsa där jag var).
  Samma problem med länkar till dina egna blogginlägg, t.ex. i inlägg för veckans matsedel så klickar jag på en länk och sedan klickar tillbaka så är jag överst på bloggen igen.
  Trevlig fredag! Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..