ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Davida

Morsdagstips, rabatt på Davida Cashmere

/

Hej! Här kommer ett härligt tips till er, lagom till mors dag (missa inte det, nästa söndag! #hinttillMicke). Nämligen rabatt på hela sortimentet hos Davida!

Skööönaste chashmereplaggen jag vet. Tänk att jag inte upptäckte cashmere förrän på äldre dar? Finns ju inget mjukare eller härligare! Håller på och packar lite inför Paris senare i veckan, det blir både ponchos, tröja och kofta i cashemere med. Perfekt till kallare kvällar/mornar eller istället för jacka.

Denna v-ringade lite nättare modellen är en klassiker. Den finner ni HÄR i fler färger. Funkar ju alltid och till allt.

Sen har det kommit massa nya modeller. Som denna kimono! Perfekt att slänga över sig när man blir frusen. Finns HÄR.

Och ännu en ny variant, som en slags kavajkofta som jag har istället för jacka. Finns HÄR.

Och sen har vi mitt favoritplagg. Ponchon. Klarar mig inte utan minst en sån i packningen vart jag än ska, ultimata plagget alla kategorier! Och mjukaste mjuk. Finns i div färger HÄR men denna ceriserosa är väl bara huuur härlig som helst!

Och som sagt rabatt på hela sortimentet får ni, koden MOR15 ger 15 % rabatt. Gäller i 48 timmar från nu HÄR. (Dessutom är alla som anmäler sig till nyhetsbrevet med och tävlar om ett presentkort på 5000 kr).

KRAM

25
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00