I annonssamarbete med DAVIDA

Morsdagstips, rabatt på Davida Cashmere

Hej! Här kommer ett härligt tips till er, lagom till mors dag (missa inte det, nästa söndag! #hinttillMicke). Nämligen rabatt på hela sortimentet hos Davida!

Skööönaste chashmereplaggen jag vet. Tänk att jag inte upptäckte cashmere förrän på äldre dar? Finns ju inget mjukare eller härligare! Håller på och packar lite inför Paris senare i veckan, det blir både ponchos, tröja och kofta i cashemere med. Perfekt till kallare kvällar/mornar eller istället för jacka.

Denna v-ringade lite nättare modellen är en klassiker. Den finner ni HÄR i fler färger. Funkar ju alltid och till allt.

Sen har det kommit massa nya modeller. Som denna kimono! Perfekt att slänga över sig när man blir frusen. Finns HÄR.

Och ännu en ny variant, som en slags kavajkofta som jag har istället för jacka. Finns HÄR.

Och sen har vi mitt favoritplagg. Ponchon. Klarar mig inte utan minst en sån i packningen vart jag än ska, ultimata plagget alla kategorier! Och mjukaste mjuk. Finns i div färger HÄR men denna ceriserosa är väl bara huuur härlig som helst!

Och som sagt rabatt på hela sortimentet får ni, koden MOR15 ger 15 % rabatt. Gäller i 48 timmar från nu HÄR. (Dessutom är alla som anmäler sig till nyhetsbrevet med och tävlar om ett presentkort på 5000 kr).

KRAM

 1. Ulla skriver:

  Din blogg är bäst, kanonbra kombo av allt som jag gillar.
  Har nu letat som en tok på nätet efter den fina kjolen från Vero Moda, men hittar ingenstans, men du kanske köpt den i butik?
  Önskar dig en fin dag i det ljuvliga vädret.
  Kram från Ulla

  1. Gulle du, made my day! Jag köpte den i butik förra veckan så den kanske inte hunnit upp. Önskar dig detsamma! Kram

  1. Sanna skriver:

   Jag har också kollat nätet och ringt runt till alla butiker i Stockholm men ingen vet ens vad jag menar. Kanske är vi efter här eller jag hoppas det iallafall😀

   1. Men shit nu blir jag osäker på märket, får kolla när jag kommer hem!!!! 🙈

    1. Sanna skriver:

     Tror du har rätt att kjolen e från Cubus. Tack för tipset! Så himla fin! Ha en fortsatt trevlig resa! Kram

 2. Ulla skriver:

  Älskar din blogg, jättebra mix av allt jag gillar! Kjolen är så fin o har letat som en tok efter den på nätet! Men kanske du köpt den i butik ??
  Ha en fin dag i det ljuvliga vädret !
  Kram Ulla

 3. ÅsaS skriver:

  Så tråkigt med bittra kommentarer, men du hanterar det bra – biter ifrån, vilket jag tycker är helt rätt! Trivs man inte med vad som bjuds på bloggen, varsågod och läs nån annan blogg. Nån som inte förstått att vi som läser här, läser gratis, och ni som bloggar måste ju också leva. Och jag tycker din blogg är en härlig feelgood-blogg, med en underbar blandning där du bjuder på allt det goda i livet – mat, bak, shoppingtips, resor och annat kul. Fortsätt gör din blandning, för vi är MÅNGA som gillar den!
  Kram 💕

  1. Jag brukar inte ta åt mig men i bland är det bra trist. Förstår inte hur man orkar vara så negativ och som sagt det är gratis att läsa och gillar man det inte kan man läsa någon annanstans eller scrolla förbi de inlägg som inte intresserar en och man har inte förlorat en krona. Ingen som tvingar en att läsa en blogg (eller köpa nåt som tipsas om), jag hoppas ju mina läsare återkommer för att de gillar innehållet på det stora hela. Kan omöjligt anpassa mig efter allas åsikter, jag kör mitt race som alltid. Enda som håller i längden. Kram på dig och tack för alla goa kommentarer du lämnar! kram

 4. Helene skriver:

  Så fina plagg tack för att du är du😍
  Älskar din mix av feel good!
  Kjolen får gärna flytta in här…
  Kram till Dig

  1. Tack gulle du! (kjolen är från vero moda). Kram

 5. Bettan skriver:

  Beundrar dig för att du låter olika åsikter få komma fram på din blogg. En känd artist blockar alla kommentarer som inte stryker medhårs och jamar med i beundrarskaran. Heder åt dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..