ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Felix

Felix vegetariska produkter

/

Hej! Inspirerad av en hel del vegetarisk och fräsch mat i Tallinn så passade jag på att testa några produkter från Felix som jag har ett samarbete med. Dukade upp till vegetarisk middag direkt jag kom hem och bjöd grannarna på 🙂

Först ut den vegetariska pytten. Nån som testat? HÄR kan ni läsa mer om den.

Pytten är gjord på svensk potatis, grillad paprika, gul och orange morot, kikärtor och edamamebönor. Gott tillbehör till nästan vad som helst eller som komplett rätt. Här serverade jag den varm som en vegetariskt rätt med smulad krämig fetaost som nästan smälte över, oliver och banancurrydressing till. Riktig sommarmat. Gott i värmen! (Pytten var jättegod, älskar de olika konsistenserna med lite crunch av kikärtor och bönor, den får tummen upp av mig!)

Dressingen måste ni testa!

Banancurrydressing
1 mogen banan
2 dl creme fraiche
1 tsk curry
salt & peppar

Skär bananen i skivor och mixa den med creme fraîche och curry. Smaka av med salt & peppar och ev mer curry. Låt stå kallt till servering.

En annan produkt är de vegetariska morotsbullarna. HÄR kan ni läsa om dem. De gjorde jag ett gott och snabblagat kvällssnacks av i form av fyllda vita bröd med medelhavssmaker. Morotsbullarna stekte jag på i olja tills de blev knapriga runt om, smakade av med salt & peppar. De är gjorda på svenska morötter, röda linser, råris, majs och krämig ost. Fyllde sedan pitabröd med sallad, tsatziki, mojo rojo, rödlök, sallad, gurka och de frasiga morotsbullarna. Så somrigt och fräscht!!

Kul med så goda vegetariska alternativ, HÄR kan ni läsa mer om Felix produkter.

KRAM

3
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00