Goda tilltugg på brieost

Hej hej. Börjar dagen med ett gott tilltuggstips som jag bjöd grannfruarna på häromkvällen. Gott att servera till något att dricka men även gott att ha på buffébord och jag ser att ni söker på mycket tips till sånt just nu. Examen, födelsedag, dop etc på g?! Detta förbereder ni lätt och kommer bli sååå poppis.

Det var både sött och allt som tilltugg här. Banankakan har jag skrivit om tidigare, den har ni recept på HÄR och de sega kokostopparna HÄR.

Briesnittarna är superenkla. Man behöver helt enkel en brieost och blandade nötter och torkad frukt.

Hacka och blanda samman nötblandningen (gärna karamelliserade nötter om ni hittar det blandat med salta) med hackade torkade bär och frukter. Skär Brieosten i smala tårtbitar och doppa ena sidan i nötblandningen. Lägg upp på fat.

Såå gott! Perfekt mingelmat.

KRAM

LOADING..