Ljusbollar

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Godmorgon! La upp denna bild på instastories i går innan jag la mig och vaknade med inkorgen f u l l av DM om ljusbollarna. Ni brukar fråga om dem titt som tätt, de finns alltså HÄR. Den fyrkantiga har jag som avlastningsbord/pall och de runda som dekoration. Kan även läggas i en pool om man har det och lysa dekorativt där i, sån mysstämning. Man väljer vanligt ljus eller valfri färg eller skiftande färg på knapparna under eller styr med fjärrkontrollen. Laddas enkelt upp och håller länge. (Har ställt in dem på blått ljus på bilden). Såå nöjd med våra!!

Sen har vi en bardisk där uppe på takterassen som man kan tända upp också, blir rena rama ljusshowen på taket hehe. Förra sommaren blåste det konstant och var så kallt så vi satt ute och åt middag EN kväll och invigninsfesten vi planerat fick vi skjuta på om och om igen pga vädret tills sommaren var förbi. Får försöka få till det i år istället.

Nu frukost!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..