ANNONS

Broccolisoppa med tryffelsalamichips

/

Hej hej. Gjorde en broccolisoppa pimpad med en bit ost. Det är ju såå gott att stoppa ner i nästan vilken soppa som helst och nästan vilken ost som helst. Brukar ofta ha gorgonzola eller annan mögelost i både broccolisoppa eller champinjonsoppa tex. I denna stoppade jag ner en rejäl bit taleggio, mmm så gott! Och att smula ner i eller äta till tänkt jag mig chips på tryffelsalami.

Men Micke tyckte de var så goda så han åt upp a l l a innan vi hann servera soppan. Haha!

Busenkelt att göra. Välj en salami ni gillar (funkar även fint med parmaskinka!).

Sätt ugnen på 200 C. Lägg ut salamiskivor på bakplåtspappersklädd plåt utan att de överlappar varandra och ställ in i ugnen ca 5-10 min. (Beror på hur tjocka skivor, håll koll så de blir krispiga men inte bränns). Servera som tilltugg till en soppa, sallad eller bara som snacks.

Receptet på soppan hittar ni HÄR.

KRAM

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00