Is this it?

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic feel och Cubus

Hej! Helg igen! Tror ni det här är sommaren vi får i år? Is this it? Man vet ju aldrig. Lika bra att njuta, leva i nuet. Här och nu. Förra helgen var en riktig sommarhelg. Vi firade Lofsan i huset bredvid som fyllde 2 år. Stora tjejen!

Lovisa gillar att köra saker i vagn och ha på sig alla möjliga skor. Så hon fick en liten sulky, mjukistofflor och Olof att köra runt på. Min egen lilla skrutta är ju inte så himla liten hon heller längre. Köpte lite nya ”coolare” kläder, allt puttinuttigt har rykt ur garderoben. Bara det att hon är så liten och smal så det är svårt att hitta något som passar men HÄR finns faktiskt en hel del i tuffare stuk som passar henne. Hon blev sååå glad, denna klänning blev en av favoriterna. (Även denna!)

Grannarna bjöd på godsaker i solen. Tiden gick och vips styrde vi upp en knytismiddag hos de andra grannarna (som har kvällssol) och flyttade dit. Skaldjur och sushi. Vi gillar olika 🙂

Spontankvällar är väl det mysigaste med sommaren! Och dagen efter var det ju dags för bröllop. Inte vilket bröllop som helst utan prinsbröllop! Harry & Meghan. <3 Vi var såå pepp. Klädde upp oss i finkläder, skålade i rosa bubbel medan gästerna anlände (på tv alltså, vi hade inga fler gäster, killarna vägrade kolla – de kom först när det var dags för hockey istället) och smaskade på prinsesstårta. All in.

Suitsgänget var på plats. Såg dock inte Harvey i rutan? Men han var ju där. Sååå vackert brudpar, önskar dem all lycka.

(Klänningen är förra årets från H&M och örhängen födelsedagspresent från svärföräldrarna från Lily & Rose)

Hade laddat med vattenfast mascara. Brukar inte gilla vattenfasta mascaror, tycker de är meckiga att få bort och hamnar under ögonen som en svart skugga som är omöjlig att få bort under dagen. Men denna satt jättebra och det bästa? Den försvinner med 38-gradigt vatten! Därav namnet 38 ºC. Tänk så smidigt på semester i poolen/havet (sällan det är mer än 38 grader där ;)). Finns i olika varianter (förlängande, förtjockande etc HÄR och jag har denna.) Tack Emma för tips.

Utöver detta var det trädgårdsarbete för hela slanten. Det planterades, klipptes, vattnades och donades. Och såddes. Jag har ju inga gråna fingrar men hoppas att något av det tar sig.  Och att något överlevt medan vi varit borta, men vi har husvakter som garanterat har grönare fingrar än jag 😉

KRAM

 1. Anna skriver:

  Var har du köpt hatten, diademet eller vad det nu är för något. Ska på bröllop och en sådan skulle passa perfekt.

  1. På Wish tror jag, några år sen dock. Kram

 2. Din grannes klänning. Blå rosa vita. Vad är det för märke? Superfin på en vacker kvinna.

 3. Hej
  Din grannes klänning, den blå/rosa/vita. Så fin!! Vad är det för märke? Förresten så är hon alltid så snyggt, klassiskt klädd. Kram Therese

 4. Helene skriver:

  Älskar verkligen sushi men även skaldjur!
  Var är din söta rosa blus ifrån?

  1. Från Odd Molly, finns hos country dreams – 25 % rabatt med koden Matplatsen25. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..