ANNONS

Måndagkvällen med grillat och Robinsonfinal

/

Hej hej. Kikar in när det är som mest spännande i Robinsonfinalen (play) men jag gör alltid så, kan inte sitta still när det är för spännande och måste fibbla med nåt.

Micke kom hem med blommor efter jobbet <3 Så fina. Pioner måste vara något av det vackraste som skapats. Längtar tills mina små buskar blommar!

Vi grillade kyckling, oxfilé och grönsaker. Serverades med en god sallad med fetaost (ska tipsa er om aaaabsolut godaste krämigaste och billigaste osten, återkommer om det) vindruvor, kapris mm. Färdiga såser till det, enkelt och gott. (Men inte lika gott som hemlagade, så är det ju bara. Bea på burk är inget jag är särskilt impad av. Är ni?)

Kyl och frys påfyllda med en massa god och fräsch sommarmat. Frossa i grönsaker! Några tips på vad man kan göra/grilla för något gott som tillbehör? Ge mig era bästa tips <3

Förövrigt ska det som fortfarande är knasigt med sidan fixas denna vecka, vågar man hoppas? Jag hoppas! Nu fungerar iallafall bilderna i kategorierna (och arkivet) Lite roligare att söka och leta runt bland recepten då! Kika tex in på FESTLIGT  eller  CHOKLAD eller PASTA ja eller vilken kategori ni är sugna på. Ni hittar alla HÄR (eller uppe i menyn). Vad tycker ni?

KRAM

24
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00