I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Vinrött i mitt hjärta

Hej hej. Ska ut och vattna blommorna strax, undra om det kommer växa nåt av allt jag sått i den här torkan. Det ska bli 32 grader helgen! Och Sebbe som har friidrottstävlingar hela lördagen, det blir många vattenflaskor och parasoll att packa med. Och den där efterlängtade picknickkorgen kanske.

Mina pioner börjar slå ut iallafall! I väntan på dem njuter jag av köpesnittblommor. Vinrött, grönt och vitt, visst är det vackert?

Alltid matcha klocka med blommor. Haha. Nädå men jag älskar ju vinrött och nu har Daniel Wellington kommit med nya band i just vinrött, så snyggt! (Finns i blått också)

Koden MATPLATSEN ger er 15% på dessa och allt annat i sortimentet HÄR. Stilrena och snygga, funkar till allt. (Finns till både dam och herr, studentpresent-tips kanske?)

Önskar er en fin dag i värmen!

KRAM

LOADING..