Kvällens middag i skön sommarklänning

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej hej. Middagen åts på en blåsig takterass. Skööönt tycker jag, äntligen lite svalka. (Ja ja jag får nog äta upp det när jag sitter i täckjacka på midsommarafton ;)). Vi åt bakade potatisar med lite allt möjligt i. Brynt smör (Bregott) och ost som fick smälta först. Sen fick man fylla sin egen med vad man ville. Sebbes bestod av en hel burk svarta oliver och en massa skinka. Olivias av ingenting.. (förutom smör och ost). Jag hade skagenröra och räkor i min. Och dill, dill är underskattat!

Om ni inte får i hop det med vem som sitter var så var det ett himla flyttande runt runt, i solen, i skuggan, det blåste för mycket på kanten, det var för kallt i skuggan, håret åkte upp i knut, tröja åkte på (kan ni gissa vem den kinkige är? haha). Jag tyckte som sagt det var skööönt.

Min klänning är DENNA från Ellos. Superskön i 7/8 längd. Finns i flera färger/mönster (denna är mörkblå med vita palmer). Spana även in den stora sommarrean som börjat nu HÄR!

KRAM

LOADING..