ANNONS

Veckans lista

/

VECKANS KÄNSLA: Pepp men trött. Trots att jag somnade 21.00 (!) i går. Anar oråd..

VECKANS BÄSTA: Lediga mitt i veckan.

VECKANS SÄMSTA: Känner mig under isen och tjock i halsen. Måtte jag inte bli förkyld. Inte denna vecka av alla.

VECKANS SERIE: Grand Hotel! Bara 6 avsnitt kvar och det sista ska jag se med grannarna ihop. Klä upp oss och dricka bubbel och se hur det går för Aliiiichiiia. Sen då? Då tänkte jag nog hoppa på säsong 2 av Handmaids tale eller säsong 2 av The Arrangement. Har ni sett?

VECKANS YTLIGASTE: Klädproblem till onsdag då klädkoden är blå/gul. Spelar ingen roll att gult är årets färg, jag hittar inget snyggt i gult? Är nog inte min färg tyvärr.

VECKANS INKÖP: hittills ingenting men letar förvaringsboxar till Olivia och en mörkläggande rullgardin (tips på några bra? gillar inte ikeas nya variant utan snören, de åker bara upp och trilskas). På veckans inköpslista står också avslutningskläder och sommarskor/sandaler till barnen, frukt (min lott till knytisbuffén på sommarfesten är fruktfat), present till ett kalas Sebbe ska på i helgen och 2 paket till julklappsspelet på sommarfesten med grannfruarna.

JUST NU: precis lämnat barnen i skolan och slängt in tvätt nr 2 i tvättmaskinen. Messar med Åse och skriver denna lista. (Är det ens kul med listor? Tycker själv det är kul att läsa andras).

DAGENS PLANER: bädda rent i sängarna och tvätta undan all tvätt. Plocka fint i barnens rum och röja i min wic. Blogga om de goda grillade potatisrullarna och redigera bilder. Efter lunch kommer städfirman så då betar jag av ärenden och hämtar barnen.

DAGENS MAT: Så varmt så jag orkar knappt tänka på mat, än mindre äta den. Men tog fram ett paket blandfärs jag tänkt göra en tacopaj av i kväll. Under dagen blir det nog mest islatte och äggröra.

HELGENS PLANER: Nästan dubbel helg denna veckan ju. På nationaldagen har vi sommarfest med DH-gänget (grannfruarna i ”middagsklubben”). Temat är gult/blått, pajbuffé och julklappsspel. I helgen ska vi på 40-årskalas med tema 20-tal/Gatsby. Kuuul!

DAGENS BUBBLARE: Jag troooor det ska gå att kommentera för ALLA nu, oavsett mobil/padda/dator och webbläsare. Skicka gärna ett hej om ni orkar så vet jag om det verkligen funkar. (Eller ett mail om det inte funkar).

KRAM

30
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00