Allt annat..

Innehåller reklam och annonslänkar får Home by Sweden, Gina Tricot och Nordicfeel.

Struttar runt här och gör allt annat än jag borde. Pappersarbete så det täcker hela stora matsalsbordet, åh vad jag saknar ett kontor! Och då började jag googla attefallshus. Insåg att det var rätt dyrt. (Tyvärr, Gud vad mycket coola snygga såna det finns, värsta minivillorna). Googlade istället friggebodar. Behöver ju faktiskt inte toa och kök etc utan något enkelt. Plats för skrivbord och lite skåp. Men det får ju gärna vara vinterbonat.

Men allra allra bäst vore en utbyggnad av huset där bredvid de stora fönstrena. Ett litet rum på 15 kvm (det får man bygga utan bygglov tror jag?). Men hur dyrt är det? Har inte den blekaste, kan väl vara värt att kolla med snickarna iallafall. M å s t e ha nån slags kontorslösning. Mina saker ligger över hela huset nu och jobbar gör jag oftast från soffan med gamnacke. Inte hållbart. (Nån som byggt ut på huset och har någon aning om vad det kan kosta??)

Middag för tre i dag. Micke är på konsert. Egenplockade pioner och pioner på servetterna. Älskar piontiden! (men shit vad jag fick kämpa för att få bort alla myror i blommorna??) Servetthållarna från Carolina Gynning finns HÄR. Ursöta! (och gillar ni som jag snygga skärbrädor i stället för trista plastvarianter så är ju de HÄR underbara!)

Förberett middagen redan (tacopaj, barnvänlig version). Ska bara hacka i hop en sallad också. Bakat en kaka till dessert. Passande nog hade Sebbe pysslat en pärlplatte-morot  i skolan i dag så den ska han pynta tårtan med sen 🙂

Köpt påfyllning av favoritmascaran. Finns säkert på nätet nånstans men orkar inte leta upp den nu. Smashbox Full Exposure. (Påminner om 2000 calorie om ni gillar den?) Och ögonbrynspennan från Max Factor är en billigare (och bättre) version av Anastasia brow wiz – om ni gillar den. (Och den vet jag faktiskt finns HÄR).

Jag har blommig blus i en modell jag älskar och har i 3 (!) färger, bra pris finns HÄR. Och jeansen är ursköna ”cropped jeans” från H&M (såsådär 7/8 längd på benen som är så snyggt).

Slagit in paket till sommarfest i morgon (tema gult/blått ni vet..). Älskar julklappsspelet, nästan det jag ser fram emot mest haha. (Finaste och bästa presentpapprena finns helt klart på Panduro).

Lyssnar just nu på dessa två låtar på repeat. Passar på när inte Micke är hemma. (Han har nog inget emot Vargas & Lagola men Gessle gillar han i c k e och att spela låtar på repeat är han allergisk mot ;)).

Väldigt nöjd med mina nya kökshanddukar och matchande servetter också. Men nu är min lille skalman p a n i k hungrig här så jag får avrunda här.

KRAM på er! Och tack för alla gulliga rader ni lämnar efter er, ni gör min dag! <3

 

 1. Ingrid skriver:

  Eller så bygger ni en friggebod. Det gjorde vi när jag behövde ett kontor. Smidigt att ha jobbsaker på ett ställe och också rätt gott att kunna sitta ifred när man behöver sitta utan att bli störd hela tiden. Behöver inte kosta speciellt mycket och 15 kvadrat är helt ok, som kontor.

  1. Jo jag velar mellan det men svårt att se mig gå ut till friggeboden..

 2. Sofia skriver:

  Kul med utbyggnad! Det krävs inget bygglov men du behöver göra en anmälan och få ett startbesked från Kommunen.Lycka till!

 3. Madde skriver:

  Du får spela ”Sommerkroppen” för Micke. Blir nog årets sommarlåt här i Norge😉

 4. Lena skriver:

  Hej, var är den fina kökshandduken och servetterna från?

  1. Köpte dem i en liten butik i Nora men designen heter Stig Lindberg Berså om du googlar. Kram

 5. Annika skriver:

  Går in & kikar här varje dag💜 beundrar att du alltid dukar så fint & har så fina snittblommor. Önskar jag själv hade orkat/hunnit det gör så mycket för hela måltiden. Men inspirerad blir jag – TACK! Kram Annika i Skanör

  1. Tack! Visst är det så, man äter ju med ögat också. Kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..