ANNONS

Sommarsvall i Paris

/

I samarbete med Hairtalk och Filip på Koafför & Barber

Hej hej. Sitter och går igenom bilderna från Paris. Inte hunnit kika på dem förrän nu, det blev ganska många om man säger så 🙂 Uppdateringar kommer, har så många restauranger och andra tips.

Alldeles innan vi åkte var jag till Filip och fixade sommarhåret. Satte i nya hairtalkslingor i blondare nyanser. Lät dem vara riktigt långa över semestern, så kul med riktigt långt sommarsvall. (Men sen är det ju inte riktigt jag i längden, gillar att ha en mer lättskött frisyr man enkelt kan ha utsläppt eller i en enkel knut – långt hår är jättevackert men jag trivs bättre i lite kortare som blandar sig bättre med mitt egna så jag har klippt av det en rejäl bit sen dess och har snarare en förtjockning än förlängning nu).

Riktigt sommarblond med mörkare botten är jag dock fortfarande. Älskar hur lätt man kan byta frisyr, längd och tjocklek på håret med hjälp av hairtalk. Skonsammaste hårförlängningen och går snabbt att sätta i. Fästena är så platta och mjuka så de känns inte. Denna gång satte jag några minifästen på sidorna också för att tjocka ut luggen och sidorna där mitt hår är som tunnast.

Får visa er bilder på den lite kortare frisyren sen men så här såg jag alltså ut i Paris.

<3

KRAM

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00