Sjökrogen, Katrinelund

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos, Boozt, Lindex, Jotex

Hej! Sån mysig fredageftermiddag vi haft. Packad picknickkorg, pocket (som jag läste 1 kapitel i!) och en stor godispåse – nästan själva på stranden och alldeles lagom varmt.

(Mina stadstyper till familjemedlemmar gnällde dock över alla kryp, det var för varmt, för kallt i vattnet, äckliga saker på stranden, säkert fästingar och för högljudda badgäster.. Nämner inga namn men de är grönögda. De två blåögda var hur nöjda som helst och Sebbe var den enda som doppade sig).

Baddräkt Ganni, i fler mönster HÄR, strandväska Ellos HÄR. (Omlottkjolen gammal från Lindex men finns i olika mönster HÄR, sandaler från Rieker).

Premiär för badlakanen, blir så glad av färgen! Finns hos Jotex till bra pris HÄR. Boken vann jag i julklappsspelet på sommarfesten i onsdags.

Några timmar vid vattnet sen kilade vi bort till Sjökrogen där vi bokat bord för middag. Fish n´chipsen var grymma! Råbiffen också. Micke erbjöd sig köra så jag njöt av ett glas kallt bubbel, fredagslyx.

Efter maten hann vi med lite boule vid vattnet innan vi åkte hemåt. Sån mysig kväll!

(Klänningen i skönt mjukistyg är ett billigt kap från h&M, 149 kr).

Har ni haft en bra kväll? Berätta gärna!

Nu ska jag hoppa i säng tidigt, i morgon vankas heldagsfest och maskerad. Gäller att vara utvilad 🙂

KRAM

 1. Härlig utflykt! Vi spenderade också eftermiddan på stranden. Jag undrar var du köpt Olivias badkläder? Ha en fin helg.

 2. Min bästa vän sedan första klass hälsar på mig i helgen (hon bor i Örebro!). Ikväll gar vi druckit bubbel och pratat ikapp.Vi ska åka till Fredrikshamn över dagen imorgon.

 3. Så mysigt! Själv var jag och minsta dottern på utomhus teater i Gunnebo skogen pettson å Findus . Jag körde fel vi fick gå världens omväg och kom en timme för tidigt . Men bästa platsen så mysigt och så bra. Fick en aperol när jag kommen å myser i soffan nu med mellan dotter å make. Ledig kväll! Så underbart !

 4. Jag har inget särskilt spännande att berätta om min fredagskväll. Jag gick på min andra jobbnatt, men innan dess hann vi med en nostalgi-middag å ett dopp i sjön(för två i familjen. Övriga två stod på stranden å stirrade i sina mobiler).🤗

 5. Vi passade på att klippa våra två tjejer och efter det ta en middag på stan. Tyvärr inte helt nöjd med stället då de gjorde reklam för erbjudande de inte hade. Men vi orkade inte gå någon annanstans och maten var ok. Tjejerna fick glass och då är ju allt bra! Sen blev det lite reashopping innnan vi åkte hem och slappade i soffan resten av kvällen. Idag är jag på väg till Sthlm för en återträff med gamla gymnasiekompisar. Ska bli så kul! Ha en fin dag!

 6. Vilken härlig dag ni hade i går. Våran dotter tränar simning och i går medans jag väntade på henne var jag på spinning i en timme. Jag trodde jag skulle vara ensam på passet men vi var 10 tappra själar. Det var svettigt men det var det ju ute också. Efter träningen köpte vi med oss indisk mat som vi åt hemma på uteplatsen. Ha en fin lördag.

 7. Älskar Sjökrogen, alltid supergott. Vi var i Kumla, konst på högen, skofabriken och Sjöparken.
  Vi var tvungna att fråga var centrum var???? Då var vi mitt i, ha ha. Gud
  så trist stad, hua. Glöm shopping där……

  Kramis Ann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..