20-talsfest a la Gatsby

Hej! Här kommer ett bildregn från helgens fest. Johan har fyllt 40 och bjöd in till g r y m fest med 20-talstema. Vi här i Örebro hade varmast i hela Sverige i lördags hörde jag och det kändes, sminket rann och det fanns nog inte en kille med torr skjorta efter femkampen i gassande sol 🙂 Fotbad i poolen för att svalka oss och senare på kvällen åkte den ena efter den andra i, oavsett klädsel. Välfylld bar, pokerbord (jag vann! hur kul med poker?!!!), middag serverades från Mikes Foodtruck som körde in framför dörren (dör så gott!), tävlingar, tipspromenad och en allmänt otroligt stämningsfull och kul kväll. Eller kväll, det var ju dagsfest! Vi började med paketinslagning och fördrink hos M&T redan 13.30 och sen är väl meningen med dagsfester att man går all in och hem i tid men det var för kul. 12 h höll jag ut innan jag smet hem och la mig och då var jag långt ifrån sist. Värden sov hela dan i går 🙂 haha.

Sååå kul! Tusen tack för GRYM fest!

KRAM

 

 1. Sofie skriver:

  En liten fråga, vart har du köpt huvudbonaden? Ska på kalas och det är tvång med huvudbonad. Tyckte att din var så fin 🙂

 2. Jenny skriver:

  Gud va snygg du var! Såååå fin klänning. Och du klär i den fantastiskt. Snyggt!

 3. Men wow!! Det ser verkligen ut som en GRYM fest!! 😀

  1. Det var det verkligen, blir svårslagen 🙂 kram

 4. Jag älskar 20-talet! Alla var så fina då – och så även ni 😊

  1. Visst var de!!! Älskar också! Kände oss riktigt tjusiga. kram

 5. Vilken trevlig fest det ser ut att ha varit! 🙂

  Vart har du köpt klänningen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..