ANNONS

20-talsfest a la Gatsby

/

Hej! Här kommer ett bildregn från helgens fest. Johan har fyllt 40 och bjöd in till g r y m fest med 20-talstema. Vi här i Örebro hade varmast i hela Sverige i lördags hörde jag och det kändes, sminket rann och det fanns nog inte en kille med torr skjorta efter femkampen i gassande sol 🙂 Fotbad i poolen för att svalka oss och senare på kvällen åkte den ena efter den andra i, oavsett klädsel. Välfylld bar, pokerbord (jag vann! hur kul med poker?!!!), middag serverades från Mikes Foodtruck som körde in framför dörren (dör så gott!), tävlingar, tipspromenad och en allmänt otroligt stämningsfull och kul kväll. Eller kväll, det var ju dagsfest! Vi började med paketinslagning och fördrink hos M&T redan 13.30 och sen är väl meningen med dagsfester att man går all in och hem i tid men det var för kul. 12 h höll jag ut innan jag smet hem och la mig och då var jag långt ifrån sist. Värden sov hela dan i går 🙂 haha.

Sååå kul! Tusen tack för GRYM fest!

KRAM

10
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00