REA!

Innehåller reklam genom annonslänkar för Boozt

Hej!

Det börjar ju så bra sommarreor nu, är man ute efter lite nytt till sommargarderoben kan man verkligen passa på att göra fynd. I dag börjar Boozt sin rea HÄR tex och där finns ju såå mycket snyggt! Alla märken jag gillar i princip, från billigare till dyrare.

I dag har jag faktiskt på mig en skön båtringad klänning köpt där som nu är på 30 % rea (Vila).

Putsa spegeln vore nog på sin plats 🙂

Sen har de dessutom tagit in mitt aaaabsoluta favoritläppstift som jag säkert får frågor om minst en gång i veckan hehe. Det ljusa lite guldaprikosskimrande, HÄR hittar ni det. Jag har säkert 10 st ligger hemma i olika väskor och lådor, får smått panik a la Maria Montazami om jag inte hittar ett 🙂 Fint som det är eller att blanda/tona ner mörkare nyanser med. Bästa!

Kikar in snart igen med en himla massa tårttips, det vill ni inte missa!

KRAM

 1. Åh vad jag letar efter klänningar, men jag hittar ingen som passar mig… Har provat alla möjliga modeller, men ser tamejtusan inte klok ut i nån av dem.. Jag är väl totalt feldimensionerad, eller bara allmänt kräsen och kinkig.. Är och förblir en byxtjej..

  MEN, ett impulsköp (pga kärlek vid första ögonkastet) hos Smultrongården blev ett lyckokast! Så den ska jag bo i resten av sommaren tror jag.

  Njut dagen! Själv ska jag ta tag i det där som man skjutit upp till ’en vacker dag när det regnar’, för en sån dag är det idag. 🙂

  Kram 💕

  1. Det ÄR svårt med klänningar, gäller att hitta sin modell. Kul att du hittat en du gillar iallafall!! kram

 2. Hej!
  Kommer inte in på den sidan med läppstiftet, tror den är slutsåld. Tänkte bara höra med dig vilket märke detta? 😀

 3. Tack för jättefin blogg! Du har så goda recept plus en jättesnygg klädstil. Alltid så vacker och jättesnyggt sminkad.Skulle också jättegärna vilja veta vilken färg på Mac läppstiftet du har? Så snyggt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..