SOMMARLOV!

(Innehåller reklam genom annonslänkar för Cubus)

BRRR! Kastade mig hemifrån i morse iklädd kjol och t-shirt, som tur var med en poncho i väskan men ändå. Sååå kallt, frös så jag hackade tänder. Dubbla skolavslutningar i år, först Sebbes och senare Olivias. Många kalla men fina timmar på skolgården. Kan ju inte lägga ut bilder därifrån då så många andra är med men ni får helt enkelt tro mig när jag säger att de var såå fina och sjöng så vackert som bara barnkörer kan.

Peppade sommarlovskids! Men sen gick luften ur dem tror jag, ligger utslagna efter släktfikat här hemma och tittar på paddorna – men det får man göra när man precis klarat av ett helt skolår.

I kväll går vi ut och äter på restaurang, tradition. Och i morn tar vi en lååång sovmorgon.

(Olivias body och culottebyxor kommer från Zara, Sebbes tischa hittar ni HÄR, shorts HÄR och skor från H&M).

KRAM

  1. Så fina dom är och vad härligt med sommarlov! 🌞 Fint av dig att inte lägga ut bilder på andra. De flesta lägger ju ut bilder på andras barn hej vilt på alla sociala medier hur mycket som helst… Även om det är 2018 och de flesta är aktiva på sociala medier, så finns det ju faktiskt de, som av olika anledningar, inte vill ha bilder på sina barn var som helst.. Kram 💜

  2. Skolavslutning här med idag. Högsommarvärme i över en månad men idag hackade vi tänder. Det regnade iaf inte. Vi har barn i ungefär samma åldrar. Hur svårt är det inte med bra och snygga sandaler till ffa flickor? Vart handlar ni skor?

    1. Efter att Olivia provat ALLA skor i alla butiker i stan så beställde jag dessa från footway och chansade och kors i taket så passade de! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..