ANNONS

Fredagsprepp

/

Hej. Sorry dan har bara gått i ett så jag har ju inte hunnit peppa här inne. Men peppat och preppat har jag gjort. Ett enda avsnitt Handmaids hann jag se innan jag fick myror i benen. Har varit och fyllt på kylen med god frukost till helgen (mat blir det knappt någon hemma i helgen, fullbokat med kul saker på vift!), frossat i fredagsblommor – både en bukett till mig och en till värdinnan för tjejfesten i kväll.

Interflora (är det va?) i Tybble är BÄST, drömmiga buketter och blommor som håller länge. Kolla på pionerna liksom?! Medan jag gjorde mig i ordning hann en slå ut och den var lika magisk som utlovad. (Brukar peka på ungefär vad jag tänkt mig och sen binder de i hop något vackert av det och lite till, så duktiga!)

Vad har jag gjort mer? Jo fått hjälp av Micke innan han for på sommarfest på jobbet med att fota en outfit ni ska få se i morgon. Så smaskigt med rött!!

Fick även fotoassistans av min lilla Ironman som tyckte min nya vita sommarklänning var så fin, och visst var den? En riktig midsommarklänning. Minus att det aldrig är så pass varmt väder på midsommar så man kan ha en sån klänning.

Det har blåst något helt gaaalet i Örebro. Ingen bra dag för utsläppt hår kanske, sett ut som en virvelvind mest hela dan när jag åkt runt.

Hämtat paket med bla ny kjol från H&M som får bli kvällens outfit.

Svårt att se kanske men den är vit/svart/grönrandig! Långkjolar är nog det jag uppdaterat garderoben med mest i år. Nej förresten, singoallaklänningar. Har skämmigt många.

Upptäckte en liten transformers i LV-väskan när jag skulle packa den. Hm..

Har blandat en drink jag ska ha med mig och rotat fram en påse jordnötsringar jag suktat efter i ett halvår (överdriver lite). Micke är som bekant kanske allergisk mot jordnötter (alltså inte kanske allergisk mot jordnötter utan kanske som i kanske bekant vid det här laget, tycker jag tjatar om det men det finns ju läsare som följt mig i många många år och lika många som nyss hittat hit så jag tjatar på).

Men nu undrar värdinnan vart jag tagit vägen så jag måste kila! Ni får följa mig på instastories (instagram) under kvällen om ni vill annars hörs vi i morn.

Ha en riktigt GRYM fredag!

KRAM

12
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00