I annonssamarbete med IDEAL OF SWEDEN

Sommarnytt till mobilen

 

Hej hej

Men huur fina är de nya sommarskalen från iDeal? Måste vara finaste släppet hittills. Sååå smaskiga färger, går knappt att göra dem rättvisa på bild. Olivia blev kär i ananasskalet så det fick hon i sommarpresent. Såå nöjd. Själv kan jag inte välja en favorit, det står nog mellan vattenmelonerna och det rödblommiga med pioner som matchar min morgonrock löjligt bra.

Vilket gillar ni bäst? HÄR hittar ni alla, finns till de flesta mobilmodeller. Dessutom har jag en rabattkod åt er så passa på att sommarpimpa telefonen 🙂 Med koden VICTORIA20 får ni 20 % på hela sortimentet!

Skön söndag önskar jag er!

(Här är det konstant regn så vi ligger forts i pyjamas och kollar Suits på löpande band)

KRAM

 1. ÅsaS skriver:

  Helt klart det rödblommiga, trots att jag själv inte är ett fan av rött för egen del. Men den är ju galet fin! Precis som din morgonrock. Och, jag tror nog att jag t o m KAN BLI ett fan av rött. Man är väl inte mer än människa och kan ändra sig, eller..?!

 2. Marie skriver:

  Ljuvliga mönster! Var har du köpt din fina morgonrock? Ha en fin kväll!😊

  1. Den är säkert 10 år gammal eller nåt. 🙈 kram

 3. Den vita singoalla-klänningen några inlägg ner, snälla berätta vart den är köpt så jag kan beställa en innan jag åker till Mallis!

  Taaaack😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..