ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED iDeal of Sweden

Sommarnytt till mobilen

/

Hej hej

Men huur fina är de nya sommarskalen från iDeal? Måste vara finaste släppet hittills. Sååå smaskiga färger, går knappt att göra dem rättvisa på bild. Olivia blev kär i ananasskalet så det fick hon i sommarpresent. Såå nöjd. Själv kan jag inte välja en favorit, det står nog mellan vattenmelonerna och det rödblommiga med pioner som matchar min morgonrock löjligt bra.

Vilket gillar ni bäst? HÄR hittar ni alla, finns till de flesta mobilmodeller. Dessutom har jag en rabattkod åt er så passa på att sommarpimpa telefonen 🙂 Med koden VICTORIA20 får ni 20 % på hela sortimentet!

Skön söndag önskar jag er!

(Här är det konstant regn så vi ligger forts i pyjamas och kollar Suits på löpande band)

KRAM

5
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00