Taco-onsdag

(innehåller reklam genom annonslänkar för Booz)

Hej hej. Alla hemma igen, familjen komplett. Alla har saknat varandra, lite nyttigt tror jag. Länge sen jag såg dem så sams. Undra hur länge det håller i sig 🙂

Det blev tacos i kväll. Man kan ju inte äta det på fredag (midsommar) direkt… (eller klart man kan om man vill. inte för att vi är några fredagstacosätare ändå. Vi är mera engångimånadentacosätare och då på valfri dag. Våra grannar mitt över däremot, de äter tacos vaaarje fredag :))

Chili Mayo är ett MÅSTE till tacos. Likaså koriander. Mer koriander än tacos går bra. Och frukt, jag har banan och vindruvor i mina. Och köttfärs, räkor, ost, karamelliserad lök (yum!), jalapenos, tomat, gurka, oliver, sallad, majs, creme friache, tacosås.. Säkert nåt mer.

Tror nån hade fokus på fotbollsmatchen när han fotade, jag hade kapade huvuden eller var suddig på samtliga, utom möjligen denna.

Gula sköna klänningen hittar ni HÄR.

Nu ska jag ta ett glas rött, slänga upp fötterna och kika på sista avsnittet The Handmades Tale som ligger uppe. Sen ska jag välja en ny serie att följa.. Grått och regnigt, som gjort för att plöja serier.

KRAM

LOADING..