Taco-onsdag

(innehåller reklam genom annonslänkar för Booz)

Hej hej. Alla hemma igen, familjen komplett. Alla har saknat varandra, lite nyttigt tror jag. Länge sen jag såg dem så sams. Undra hur länge det håller i sig 🙂

Det blev tacos i kväll. Man kan ju inte äta det på fredag (midsommar) direkt… (eller klart man kan om man vill. inte för att vi är några fredagstacosätare ändå. Vi är mera engångimånadentacosätare och då på valfri dag. Våra grannar mitt över däremot, de äter tacos vaaarje fredag :))

Chili Mayo är ett MÅSTE till tacos. Likaså koriander. Mer koriander än tacos går bra. Och frukt, jag har banan och vindruvor i mina. Och köttfärs, räkor, ost, karamelliserad lök (yum!), jalapenos, tomat, gurka, oliver, sallad, majs, creme friache, tacosås.. Säkert nåt mer.

Tror nån hade fokus på fotbollsmatchen när han fotade, jag hade kapade huvuden eller var suddig på samtliga, utom möjligen denna.

Gula sköna klänningen hittar ni HÄR.

Nu ska jag ta ett glas rött, slänga upp fötterna och kika på sista avsnittet The Handmades Tale som ligger uppe. Sen ska jag välja en ny serie att följa.. Grått och regnigt, som gjort för att plöja serier.

KRAM

 1. Åh så fin du är! Hitta inte klänningen via länken, kanske redan är slut.🤔 Vilket märke är det? Jag har börjat älska gult!

  1. Den har nog sålt slut tyvärr, märket är Vila. Kommer säkert in igen. Kram

 2. Så lustigt! Flyttade från Sverige för 23 år sedan och på den här tiden har Tacos blivit landets nationalrätt! Vi kör precis som du när det passar oss här nere i Italien. Min man ( italienare ) äter tacon med kniv och gaffel 🙁
  Kram från Comosjön
  C

  1. Hahaha kniv och gaffel? Kram tillbaks

 3. mia skriver:

  Hallå i natten!

  Långkokt köttfärs är klart bäst! Du kokar din i minst två timmar *gilla*, men vad kokar du den i? På bilderna ser den väldigt torr ut?

  1. Häller på vatten då och då och låter koka in tillslut! Kram

 4. Anna skriver:

  Undrar var du hittade sista avsnittet av The Handmaids Tale? 🤔 Jag ser det på HBO men där fanns inget nytt avsnitt. 😃

  1. Nä alltså senaste som finns ute där menar jag, inte ikapp förrän nu!

 5. Anna skriver:

  Hej!!
  Jättefin klänning och du med 😘, som alltid 👍. Du skulle se sista avsnittet av Handmades Tale det uppe? Jag kollar via HBO men där finns det inte 😕Var hittade du det?? 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..