ANNONS

Fredagsdrinken, tilltugg och kalasfix

/

Hej hej. Har inte varit utanför dörren i dag knappt, dags att ändra på det. Ska slå mig ner ute i soffan med fredagsdrinken så fort jag skrivit klart detta. Solen skiner ju! Däremot får vi nog skippa bion för jag har sån rethosta i dag så jag skulle förstöra för de andra biobesökarna. Typiskt!

Fredagsdrinken blev en goding med syrlig smak av ananas. Gott!

Pineapple lady
1 drink

3 cl bacardi pineapple
3 cl cointreau
3 cl pressad citron
ca 1 dl ananasjuice
massor med is

Fyll ett glas med is. Blanda ingredienserna och häll över. Rör om ordentligt och servera isande kall med något gott salt tilltugg till.

Mycket som är gult i dag. Tror jag hoppar i min gula klänning nu också, slog just in paket åt Olivia som ska på övernattningskalas och drinken är ju väldigt gul 🙂 (får säkert skäll att pappret är för barnsligt?)

Skriver ner tilltuggen strax också, de blev supergoda! Måste packa lite åt Sebbe och leta reda på honom, han snörade på sig fotbollsskorna och försvann mot planen för några timmar sen.

KRAM

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00