Hotelltips för familjen i sommar

Hotelltips i samarbete med Quality Hotel Friends

Hej hej

Vilken måndag. Barnen och jag har haft en skön ledig dag och laddat batterierna. Jag åt glass i smyg till lunch och struttat runt i bikini hela dan. I kväll ska jag slå mig ner med pappersarbete/kvitton men det spar jag tills solen försvunnit. Fördelen med eget företag – egna tider! (Men som vanligt skjuter jag upp allt till sista sekunden, min sämsta egenskap).

 

 

Dagarna går så fort nu, stanna tiden. För en vecka sen sov vi en natt på Quality Hotel Friends (vid Friends arena/ mall of scandinavia) med barnen när vi var upp till Stockholm. Lekrummet är öppet under sommaren, popcorn, glass och leksaker. Barnen älskar sånt! (och hur poppis tror ni inte handdukskrokodilen var??)

 

Vi passade på att äta middag i hotellets restaurang Brasserie X. Ligger på 25:e våningen med maffig utsikt.

 

Råbiff, plocktallrik, grym sparrisrisotto med tryffelpeccorino (mums alltså!!) och entrecote med kryddsmör. Smaken på köttet är magisk!! Barnen åt hamburgare och till dessert macaroons som slank ner innan jag ens hann fota dem. En creme brulée och chokladmousse delade Micke och jag på. Extra plus för pyssel till de små.

Under sommaren har hotellet ett grymt erbjudande HÄR! Paketpris för vuxna och barn, tillgång till lekrum glass och popcorn och i restaurangen bjuds barnen på lika många rätter som de vuxna äter (vissa tider). Kika in för mer info.

KRAM

  1. Så mysigt det såg ut! Vi har bokat hotell i Örebro gör att gå på List City badland med våra badtokiga ungar! Föräldarna mer intresserade av god mat 😊! Vart går man och äter med två kräsna barn?

  2. Får man ställa en lite impertinent fråga? Hur i all världen kan du hålla dig så smal, trots allt gott du lagar och bakar, och allt gott du äter ute på restaurang? Tacksam för tips!

    1. Haha inga tips tyvärr. Men äter ju inte varje måltid så som det ”ser ut i bloggen” här visar jag ju mest det extra goda och speciella tillfällen. Kram

  3. Annika skriver:

    Du är så himla fixig! Guld-mamma att ha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..