Gratäng på grillen

 

 

Hej hej

Ett gott grilltips kommer här. Vi hade fyllning över från de grillade tunnbrödsrullarna som vi la i varsitt folieknyte och grillade på grillen. Blir som en blandning mellan potatisgratäng och gratinerat mos, supergott som tillbehör.

Grillgratäng
(ca 4 port)
6 små kokta kalla potatisar (fast sort)
1 1/2 dl riven västerbottenost
1 liten pressad vitlöksklyfta
1 1/2 dl creme fraiche
1 rejäl näve ruccola
salt och peppar

Riv den kalla potatisen och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt (ganska rejält, potatis ”äter upp” saltet tycker jag, samma i potatisgratäng) och nymalen svartpeppar. Klicka upp portionsvis i folieknyten och grilla på grillen ca 5-10 min tills osten smält och det blivit en härlig gegga 🙂 Mums!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..