ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED iDeal of Sweden

Passfodral och resepepp

/

Hej hej

Vi ska strax svida om till blågult och ta oss ner till Tybble pizzeria för att se matchen. Inte ensamma om att se den i dag va? Även icke fotbollsintresserade verkar pepp.

Kilar runt och packar och sprider grejer omkring mig som en yr höna. Är inte särskilt bra på att packa får jag erkänna, tar alltid med mig för mycket men hellre det än för lite är (tydligen) mitt motto 🙂 Men vi ska försöka få plats i bara en resväska åtminstone.

Nya passfodral! Finns hos iDeal HÄR i olika färger. Vi har alltid passfodral på passen, olika för alla i familjen så man lätt hittar rätt. Levereras i snygg förpackning också, bra presenttips så här i sommartider. Matchande korthållare finns HÄR.

Och sen är jag säkert sist på bollen men en sån här ring på telefonen går ju alla ungdomar runt med (mina barn tex) och jag har knappt fattat vad de är till för men de är ju suuupersmidiga. Bättre grepp om mobilen så man inte tappar den när man fotar och fibblar och perfekt stöd när man vill kika på nåt. Som på flyget, där plöjer jag alltid serier i mobilen och sitter och mackar för att få den att stå mot något. Så denna åker med på semestern helt klart (magnetisk och bara att ta bort om man vill klicka i skalet i ett fodral eller ta av den bara). Finns HÄR.

Somriga skal, marakesh är fortfarande ett av mina semesterfavvos. Alla skalen hittar ni HÄR. Och mer nyheter – clutchfodral i sammet! Lite festfint så där i härligt knallrött eller svart. Finns HÄR.

Med koden MATPLATSEN20 får ni 20 % på hela sortimentet!

KRAM

7
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00