I annonssamarbete med IDEAL OF SWEDEN

Passfodral och resepepp

 

Hej hej

Vi ska strax svida om till blågult och ta oss ner till Tybble pizzeria för att se matchen. Inte ensamma om att se den i dag va? Även icke fotbollsintresserade verkar pepp.

Kilar runt och packar och sprider grejer omkring mig som en yr höna. Är inte särskilt bra på att packa får jag erkänna, tar alltid med mig för mycket men hellre det än för lite är (tydligen) mitt motto 🙂 Men vi ska försöka få plats i bara en resväska åtminstone.

Nya passfodral! Finns hos iDeal HÄR i olika färger. Vi har alltid passfodral på passen, olika för alla i familjen så man lätt hittar rätt. Levereras i snygg förpackning också, bra presenttips så här i sommartider. Matchande korthållare finns HÄR.

Och sen är jag säkert sist på bollen men en sån här ring på telefonen går ju alla ungdomar runt med (mina barn tex) och jag har knappt fattat vad de är till för men de är ju suuupersmidiga. Bättre grepp om mobilen så man inte tappar den när man fotar och fibblar och perfekt stöd när man vill kika på nåt. Som på flyget, där plöjer jag alltid serier i mobilen och sitter och mackar för att få den att stå mot något. Så denna åker med på semestern helt klart (magnetisk och bara att ta bort om man vill klicka i skalet i ett fodral eller ta av den bara). Finns HÄR.

Somriga skal, marakesh är fortfarande ett av mina semesterfavvos. Alla skalen hittar ni HÄR. Och mer nyheter – clutchfodral i sammet! Lite festfint så där i härligt knallrött eller svart. Finns HÄR.

Med koden MATPLATSEN20 får ni 20 % på hela sortimentet!

KRAM

 1. Anna skriver:

  Hej! Tack för en av de bästa bloggarna 💕💫 Älskar palmskalet!!! En fråga; vartifrån kom badkruka Glan ifrån? Supersöt 😊 Trevlig semester, hoppas du kan vila från bloggen oxå, tror alla läsare förstår Kram

  1. Tack vad glad jag blir!! Lite osäker på vad du menar 🙈 badkruka? Kram

 2. Åh, det där skalet vill jag haaaaa! Ser precis ut som kökskaklet på landet. Me love ❤️

 3. V skriver:

  Tack för rabattkoden. Den här tanten har nu också beställt ringen 👍😊

 4. Fia skriver:

  Hej!

  Lite OT men tänkte kolla om du Victoria eller kanske någon annan kan ge tips om en RIKTIGT bra städfirma (för hemstäd) här i Örebro.

  Har testat fler stycken men efter några månader är det som att de inte riktigt orkar hålla nivån uppe. Det glöms vrår och debiteras mer tid än de faktiskt är här. Då och då har de helt plötsligt uteblivit något tillfälle.
  Kanske är kräsen men vill att det ska bli riktigt rent när de varit här.

  Vet att du efterlyste tips själv någon gång men hann inte se om du fick några. Supertack på förhand!

  1. Samma här. Har en ny firma nu (dyrare än de vi provat tidigare) som var jättebra i början men senaste gångerna var vi tyvärr inte lika nöjda. Som du säger, många går ut bra men sen hålls inte nivån. Hoppas det blir bättre igen, ger det några försök till. Betalar gärna lite mer bara det blir riktigt bra då också. Tipsa gärna om du hittar nån bra! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..