ANNONS

SEMESTER!

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej! Första dagen på familjens semester och det ösregnar ute. Perfekt!! Jag menar det alltså, kunde inte varit bättre väder i dag. (Den knastertorra trädgården håller med). Måste nämligen tvätta, städa och packa hela dagen förutom paus för fotbollsmatchen och vädret är ju som gjort för det. Killarna i familjen sover fortfarande (11.00!) och jag sitter här med min kaffekopp och lyssnar på regnet med tända doftljus och har det mysigare än mysigast.

I går packade vi cyklarna med godsaker och cyklade ut i Oset för picknick. (Oset är ett naturreservat vid Hjälmaren alldeles i närheten av vårt bostadsområde). Dukade upp med humrar och bubbel vid vattnet och skålade in semestern. Hur mysigt? (inte så värst om ni frågar Micke som slogs mot myggen och längtade efter tvål och vatten och varmt var det och det ena med det andra 😉 och tjejerna blev rädda att det skulle ösregna när det mulnade på och längtade hem till Jane The Virgin på Netflix och cyklade hem efter en stund.)

Jag hade iallafall mysigt 🙂 (men får heller inga myggbett).

Lite oroväckande mörkt ett tag och det kom några regndroppar. Hade nästan varit lite kul med ett rejält ösregn 🙂 Snopet liksom.. Varmt var det iallafall. Tror vi hade 29 grader i går? (och ungefär 129 i sovrummet i natt..)

Nya solglasögon! (med regnstänk på) Älskar solglasögon, har säkert alldeles för många. Dessa finns HÄR, bra pris och min favoritmodell. Sugen på samma i brunt med 🙂 (dessutom kan ni aktivera rabattkoden för 20 % på hela ordern HÄR)

Nä nu är klockan snart halv 12, får nog väcka Sebbe åtminstone så inte hela dygnet blir upp och ner.

KRAM

5
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00