Signe & Hugo

Hej på er!

Nu är det Victorias föredetta grannfru (och tillika vän) Sofia som tänkte göra ett gästinlägg här på bloggen när hon tar en välförtjänt semester och lyxar sig i Barca. Inget avis förövrigt, not! Vickan och jag lärde känna varandra 2009 när det visade sig att vi bodde grannar samt att vi båda bloggade. Nu var ju hennes blogg liiiite större än min, haha, men hon hittade till min lilla Signe-blogg och på den vägen är det:-).

#tbt Förfest 2011

Mitt liv tog sig dock lite andra vägar tre år senare; jag flyttade från området och slutade tyvärr blogga, men vi håller fortfarande kontakten och ses flera gånger per år och har hemskt KUL ihop! Och vilka tjejfester vi har haft genom åren – oj oj oj!! Senaste festen var för bara några veckor sedan hemma hos Vickans nuvarande supergoa granne Emelie! Festen innehöll allt från söderslagna glas, flossande, tårar, skratt utan dess like, gooood mat och smarriga drinkar!

Vi hade bestämt att ta med oss ingredienser till varsin sommardrink och jag googlade i elfte timmen och bestämde mig för drinken HUGO! Hade aldrig druckit den innan, men fasen vad god den var och den gick hem hos de andra tjejerna. Recept kommer här:

Hugo
1 drink

2 cl flädersaft (koncentrerad)
15 cl prosecco
1-2 kvistar färsk mynta
1 tsk saft från citron eller lime
eventuellt sodavatten
is

Lägg några isbitar i ett glas (förslagsvis ett vinglas). Muddla mycket försiktigt myntan och häll i flädersaft och citronsaft. Fyll på med prosecco. Vill du så avslutar du också med lite sodavatten. Dekorera med en myntakvist eller en skiva citron/lime.

Nästa girlsnight blir hemma hos mig i slutet på sommaren, längtar redan! Vi överträffar våra partaj varje gång så det skall bli kul att se vad nästa tjejkväll kommer bjuda på:-)

Ha det gott nu allihopa så ses vi säkert snart igen om blogginlägget godkänns av Victoria.

Kram!

  1. Eva skriver:

    Hej Sofia! Kul att få ”lära känna” er grannfruar också😃 ni verkar vara duktiga på att träffas. Tycker själv det kan vara svårt att hinna umgås med vänner så mycket som man skulle vilja. Tiden räcker inte alltid till.
    Ser fram emot mera inlägg😉 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..