ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED May Beauty

Sommarförberedd hy

/

Hej hej 

En liten hälsning från ett stekhett Barcelona som just nu avnjutes bäst i en solstol på taket nära poolen. Eller ännu hellre i poolen. Tänkte passa på att tipsa om bästa grunden för solbrännan.  Jag brukar ju använda dessa masker med jämna mellanrum. Oftast en i taget men inför semestern gjorde jag en helrenovering och körde alla tre på raken, åkte på semester med hy som ny och redo för en jämnare finare hållbar solbränna.

Först ut körde jag Incredible Face Mask. Den tar bort döda hudceller, pormaskar och olja i fet hud samtidigt som den gör huden renare.

Man får med en pensel att applicera masken med, bara att måla på och låta stelna 30-45 min. Sval och skön, stramar medan den stelnar. Sen drar man av den och får med en massa orenheter. Ni kan se dem i masken! Känns gaaanska rejält att dra av masken om man säger så. Akta att pensla på småhåren 😉

Tadaaa huden blir rejält uppfräschad, känns som man blir av med ett helt lager gammalt skräp. Rosig och ren. (ni ser småhåren, orenheterna och gammalt skräp som fastnat i masken om ni kikar noga!)

Efter denna körde jag en omgång Face Gel. Den rengör långt ner på djupet i porerna och tar bort hudceller och gör huden ännu fräschare. Man masserar in den rosa gelén med cirkelrörelser över ansiktet och riktigt ser hur de döda hudcellerna lossnar. Körde den på halsen också, där glömmer jag ofta tvätta och använda masker. Där ramlade det av rejält med gamla hudceller, blev helt knottrig. Ser ni? Skölj sedan med ljummet vatten tills all gelé är borta. Huden blir såå len efter detta!!

Sist ut körde jag en lermask, Pore Mask. Den rengör ytterligare och lugnar porerna. Tar bort överflödig olja och talg och porerna blir märkbart mindre efteråt.

Lägg masken i ett generöst lager över ansiktet och låt torka ca 15-30 min. Oj så det stramar när den torkar, skratta är inte att tänka på det känns som hela ansiktet krackelerar haha. Tvätta av den ordentligt med varmt vatten och avsluta med att smörja in ansiktet med återfuktande ansiktskräm. Porerna blir verkligen märkbart mindre, känns som ansiktet slätas ut. Jag har annars ganska stora porer på kinder och haka men det blir stor skillnad.

Efter proceduren har man en rosig, frisk, len och fräsch rengjord hy med ny lyster och mindre porer. De tre maskerna i kombination är underbara.

Semester-redo hy, tadaa! Len som en persika.

(Var noga med solskydd sen!!)

Med koden victoriafacekit får ni 30 % rabatt på dessa nu, HÄR hittar ni erbjudandet.

Paketet innehåller Pensel + 4 Face Mask, 4 Face Gel, 4 Pore Mask för endast 265kr. (spara 113kr). Tänk på att erbjudandet bara är tillfälligt, så vänta inte för länge 🙂

KRAM

1
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00