Boca Chica & grym köttrestaurang i Barcelona

 

 

Hej hej

Bara 5 % kvar av batteriet i datorn så vi får väl se om jag hinner få upp detta innan vi är framme. Drinktips och köttrestaurang kvar att tipsa om och sen förstås hotellet, det får ett eget inlägg sen.

Goda (och snygga!) drinkar dricker man på coola Boca Chica (i samma hus ligger restaurangen Boca Grande också med god mat). Övervåningen var inte öppen, ganska många saker var inte öppna sön-ons märkte vi, och hade de öppet så stängde de tidigt. Vi åkte ju söndag-onsdag, nästa gång kanske det får bli över helgen istället.

Jag beställde deras variant på Moscow Mule och fick den i en gigantisk koppar-ananas. Maffigt! Emmas mojito var grymt snygg och killarnas Old Fashion tydligen mkt bra.

Toaletterna är en upplevelse i sig. Så läckert med alla speglar! Däremot var fotoautomaten utbytt mot ett piano, automaten var betydligt roligare. Hade sett fram emot att ta en remsa kort där.

Efter en fördrink här gick vi till en argentinsk köttrestaurang vi fått läsartips om. Kom lagom till fotbollsmatchen till killarnas glädje. Buenos Aires heter restaurangen. GRYMT kött och grym personal. Så mätta så vi orkade inte prova någon dessert men tog varsin frozen margarita ur deras slushmaskin (sån skulle man ha) och den var heeeelt underbar.

Pommesen var hemlagade från scratch, godaste på länge. Den bakade potatisen smälte i munnen, så himla god. Och köttet var perfekt stekt. Rekommenderas varmt. Dessutom visade det sig att personalen var lika frälsta i Pearl Jam som mitt sällskap så de spelade låtar för oss och en i personalens kompis hade tagit en selfie med Eddie Vedder som varit i krokarna (!!). Där höll ju Micke och Andreas på att dö avisdöden.

Satt och åt till långt efter midnatt, det gjorde vi iof alla kvällar utom på pizzerian. Promenad hem i den varma kvällen (blev inte kallare än 26 grader). Och somnade mätta som få denna kväll.

1 % kvar så jag testar att posta detta nu så hörs vi igen lite senare!

KRAM

 

  1. Jenny skriver:

    Wow, vilka tips👍

  2. Ingela skriver:

    Ser helt underbart ut! Du är en sån inspiration, följt dig längst av alla bloggar jag har i ”bokmärken”😊
    Är i rehabilitering mot bröstcancer och försöker promenera varje dag, vilken stegräknare använder du? 🌞 Hoppas du får en fortsatt underbar sommar, tack för en fantastisk blogg! ❤ Varm kram Ingela

    1. Åh vilken pärs, skickar dig all kärlek och hoppas allt blir bra. Kan inte ens föreställa mig. Varmaste kramar från mig!!! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..