When in Helsingborg

innehåller annonslänkar

Hej hej

Kikar in med en aktuell reserapport, just nu brinner vi oss i Helsingborg även om man kan tro vi är utomlands. Vilken beach. Så avis på detta!! Vi hade en underbar kväll i går och åt middag på Barfota som ligger precis på stranden. Vi satt och åt tills solen gick ner och barnen lekte i sanden. Lycka!

Gambas till förrätt, gott. Micke åt en räkmacka som var helt ok (avokado blandad i röran så jag kunde inte smaka) och sen åt vi båda röding och den var bland det gooodaste jag ätit i fiskväg. Helt perfekt, allt från fisken, såsen och potatisen och dessutom vacker. Jag äter verkligen med ögat också.

(Dessvärre var de inte så värst på drinkar)

Här har de lagt om dygnet lika bra som vi så när vi kom hem hoppade tjejerna i ett midnattsdopp och hade spa i bubbelpoolen medan Sebbe slocknade till paddan och vi andra spelade sällskapsspel och kollade youtubeklipp.

 

Min sköna sommarklänning hittar ni till mindre än halva priset nu HÄR, löst sittande singoallaklänningar är typ det enda jag använder i denna hetta.

Och apropå hetta så var det ju inte svalare här i Skåne direkt. I natt var nog den varmaste natt jag upplevt, det droppade svett ur mustaschen. Enligt min fitbit sov jag sammanlagt 3 h och 21 minuter. Hu!

Mulet i dag men lika varmt. Lite segstartat gäng så vi ska precis slå oss ner för frukost nu och sen får vi se vad vi hittar på.

KRAM

 1. Har jobbat fram till idag i värmen,phu säger jag bara. Men gör sista dan idag innan semestern. Ska bli så skönt. Ska ner till Skåne så kanske ett besök på vingården. Vore riktigt kul när vi ändå där nere.

  1. Grattis till semester, njut och ha det så härligt i Skåne. Solen kom tillbaka nu när vi ska åka. 🙈 kram

 2. Hanna skriver:

  Tittar på The Affair säsong 4 på HBO men finns det bara 5 avsnitt??? Vill se fler 😊 tänkte om du har koll?

   1. Hanna skriver:

    Ok!!! Vet du vilken dag det kommer???

 3. Vilken strl har du i klänningen? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..