ANNONS

When in Helsingborg

/

innehåller annonslänkar

Hej hej

Kikar in med en aktuell reserapport, just nu brinner vi oss i Helsingborg även om man kan tro vi är utomlands. Vilken beach. Så avis på detta!! Vi hade en underbar kväll i går och åt middag på Barfota som ligger precis på stranden. Vi satt och åt tills solen gick ner och barnen lekte i sanden. Lycka!

Gambas till förrätt, gott. Micke åt en räkmacka som var helt ok (avokado blandad i röran så jag kunde inte smaka) och sen åt vi båda röding och den var bland det gooodaste jag ätit i fiskväg. Helt perfekt, allt från fisken, såsen och potatisen och dessutom vacker. Jag äter verkligen med ögat också.

(Dessvärre var de inte så värst på drinkar)

Här har de lagt om dygnet lika bra som vi så när vi kom hem hoppade tjejerna i ett midnattsdopp och hade spa i bubbelpoolen medan Sebbe slocknade till paddan och vi andra spelade sällskapsspel och kollade youtubeklipp.

Min sköna sommarklänning hittar ni till mindre än halva priset nu HÄR, löst sittande singoallaklänningar är typ det enda jag använder i denna hetta.

Och apropå hetta så var det ju inte svalare här i Skåne direkt. I natt var nog den varmaste natt jag upplevt, det droppade svett ur mustaschen. Enligt min fitbit sov jag sammanlagt 3 h och 21 minuter. Hu!

Mulet i dag men lika varmt. Lite segstartat gäng så vi ska precis slå oss ner för frukost nu och sen får vi se vad vi hittar på.

KRAM

7
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00