Bye bye Helsingborg

 

 

Hej från bilen

Lastat in packning, barn och paddor i bilen igen och lämnat älskade skåningarna för denna gång. Haft det supermysig som vanligt, ätit och druckit en massa gott, suttit uppe till 3-snåret om kvällarna och spelat spel och sovit alldeles för lite. Perfekt semestertrip alltså. Det vara det där med havet och stranden då.. Inget beachväder direkt så det blev inget med det, men självklart strålade solen från klarblå himmel i dag när vi åkte 🙂 Jaja nästa år kanske..

I går var det internationell matmarknad i stan. Micke valde en gyrostallrik från Grekiska ståndet, Olivia en langos med nutella (åh så GOTT det var, jag har färdig langosdeg i frysen, ska prova detta hemma) och Sebbe hittade sin favorit churros (men galet att det kostade 20 kr extra att få lite kanel på dem?). Själv köpte jag en galet stor steak sandwich i Amerikanska ståndet. Och sen gick vi loss på svindyr fudge i brittiska vagnen.

Väl hemma igen lagade vi min variant på Bookmakertoast till middag. Åh så gott det är alltså! Lite roligt var att när vi googlade receptet så kom vi till mitt från 2012 här i bloggen och som kommentar hade Åse skrivit typ ”ååh så gott, det måste jag prova nån dag” och det blev alltså 6 år senare haha 🙂

Bookmakertoast

bröd – smörstekes
dijon – bredes på brödet
sallad – gärna huvudsallad
tomatskivor
stekt oxfilé (Åse körde dessa i sous viden först, magiskt gott!)
bearnaisesås (recept HÄR)
finhackad rödlök
timjan
ev riven pepparrot

Montera mackorna i den ordningen och servera genast. Mums!

Sen satt vi som sagt uppe och spelade spel och skrattade så vi kiknade!

Påväg mot nya äventyr nu, har några timmar att slå ihjäl i bilen. Hade tänkt kika på några avsnitt Jane The Virgin men det visade sig att hunden Vilde ätit upp mina öronproppar på hörlurarna, hahah wtf!!?

KRAM

LOADING..