Hotell i Barcelona

Innehåller annonslänkar

Hej hej

Får alltid så många frågor om hotell i Barcelona. Vi har provat flera men detta är favoriten, tror vi bott här 4-5 ggr? Hotel America. Nån mer som bott här?

Ligger en bit upp i stan, inte nere vid stranden där det är så turist-hysteriskt utan i lite lugnare restaurangområde. Gott om shopping och restauranger här också och allt med gångavstånd men mycket trevligare här tycker jag. Prisvärt hotell dessutom.

Rymliga fräscha nyrenoverade rum, trevlig personal, rooftop med pool, bubbelpool och takbar. Ett måste med pool i varma storstäder, här hamnar vi alltid nån gång på dagen. Jag klev upp tidigt och la mig i skuggan med en bok innan de andra vaknade och kom upp. Så härligt att lyssna på en stad som vaknar till liv.

Och sena eftermiddagar samlades vi här och svalkade oss med dopp i poolen och kalla drinkar i baren.

HÄR kan ni ser mer bilder på rummen och hotellet i övrigt. Nu gillar vi ju att gå ut och äta frukost men annars är den bra på hotellet, några år har vi köpt till frukost här i stället.

Undrar ni nåt annat så fråga på!

Det var allt från vårt älskade Barcelona denna gång.

KRAM

 1. Diana skriver:

  Har bokat detta hotell efter att blivit inspirerad av din blogg 🙂 hur brukat KI ta er från flygplatsen? Fick erbjudande att boka transfer via hotellet för 40€ eller kan man lika bra ta en taxi utanför flygfältet? Ska bli superkul Med Barcelona! Och jo vi har oxå bokat bord på Angel 🙂 ha det fint // Diana

  1. Kul!! Ni kommer få det underbart. Vi brukar ta en taxi utanför bara, går snabbt att åka! Kram

 2. Lottie skriver:

  Jag har bott där efter tips från dig 😘 Sååååå bra hotell. Fräscha rum och perfekt läge 👌🏻

 3. Hanna skriver:

  Bokade detta hotellet igår😊 Vi åker torsd-sönd i mitten av september!!! Blir första gången till Barcelona så vad får vi inte missa?

 4. Mojjan skriver:

  Vilket flygbolag åker ni med, eller kör ni charter? 🤔
  Jag är såååå sugen på Barcelona i höst.

  1. Brukar åka olika, beroende på tider som passar. Nu åkte vi norwegian från arlanda. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..