I Tanumstrand

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel

 

Godmorgon!

Befinner oss i Tanumstrand nu. Bokade oss en liten stuga i sista minuten och stannar 2 nätter. Det blev lite spontant, Olivia fyller år i morgon men vi har inga presenter med. Eller jo Sebbe har för de köpte han i Helsingborg så vi har iallafall något att uppvakta med på sängen 🙂 Kanske nån som känner till ett bra bageri här där man kan köpa en liten tårta?

Kom fram i går kväll och efter incheck och påfyllning av kyl med frukostgrejer så tog vi en promenad in till Grebbestad. Älskar den lilla promenaden vid vattnet!

Strosade på bryggan och hamnade på Grebys. Har ni tips på nån annan restaurang som är bra? (även för barn). Förra året när vi åt där så var vi supernöjda men i år hade vi lite osis. Dels dröjde maten olidligt länge, Micke fick in alkoholfri öl, havskräftorna var små som räkor (öppna klorna var inte ens att tänka på) och räkorna ännu mindre och brödet mögligt. Blev kompenserade med att de bjöd på barnens mat och allt var ju gott (och supergulliga personal) men provar gärna något annat ställe i dag. Tips??

Sebbe är en liten periodare vad gäller mat. Vissa dagar kan han leva på luft i princip och andra dagar finns ingen botten. Efter friterad torsk till middag och 3 baguetter så fick vi stoppa i honom en kanelbulle på vägen hem också för han var fortf hungrig.

Första kvällen på länge vi var i säng innan midnatt. Gjorde oss nog gott. Vaknade tidigt och tassade ut och satte mig på vår lilla altan med en kopp kaffe medan de andra sover/drar sig. Killarna snarkar fortfarande 1 h senare men ska väcka dem också nu så vi inte sover bort den korta tiden här. Riktigt svalt och skönt väder, 22 som varmast ska det vara i dag men nu börjar det redan bli rätt varmt här ute. Bad står först ut på schemat!

Stugliv på rad, mysigt ändå 🙂

Mitt och Olivias nagellack är gellack (i färgen Pre-Show Jitters, älskar detta gräddvita täckande på sommarhänder) som ej behöver lampa och tas bort med vanlig aceton. Finns inget annat som sitter lika bra på mina naglar. HÄR hittar ni dem – jag kör med underlack – nagellack – gelsetter och sist brukar jag ha på ett lager av detta som gör att det stelnar pronto och sitter extra bra.

Häpp nu ska jag börja stöka i köket och göra frukost så kanske de andra vaknar.

KRAM

 1. Sandra skriver:

  Hej.
  Skymtar Olivias kofta i bild. Var kommer den från? Kan du inte visa den i helbild? 😍

 2. Älskar att läsa din blogg du delar med dig av så härlig läsning. Vart kommer den snygga blusen du har på dig från? Ha en fortsatt bra dag. Kram 😘

  1. Tack rara. Kikar så fort jag kommer åt den 🙂 kram

 3. Eva skriver:

  Så snygg blus du har! Var har du köpt den😍

  1. Tack, kollar upp märket när jag kommer åt att kika. Kram

 4. Milla skriver:

  Vad mysigt det ser ut med stugorna! Jag och maken var några dagar förra veckan på västkusten och hyrde en lägenhet med galet fin utsikt över smögenbryggan. Men vet du vad, vi återkom ständigt i minnet när vi var på semester och hyrde en källare i ett hus i Bovallstrand när barnen var i typ samma ålder som dina. Hur vi trängde ihop oss och såg dvdfilm, köpte en bunt KalleAnka på loppis i hamnen. Saknar så dessa semestrar med barnen och nu är de vuxna – även om våra semestrar nu är lugna och vi kan äta på krogen varje kväll om vi vill så är det verkligen inte samma sak 🙂 Ha så fortsatt fint! kram Milla

  1. Ja förstår det, var sak har ju sin tid men tiden går så fort! Kram

 5. Slajdarns på Stora hotellet i Fjällbacka, deras frozenbasilikadrink är to die for samt japanska råbiffen till förrätt!

  1. Lägger det på minnet till nästa gång! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..