En dag på stranden, annat västkustigt och en nybakad 11 åring!

 

Hej hej

Ännu ett semestervykort från mig. Dagarna smälter i hop lite här men i dag har det ju varit fredag! (men är nog lördag när jag postar detta, sitter uppe och bloggar medan jag äter chips med lökdipp på löpande band – Micke slänger konstiga blickar på mig och tycker jag smaskar så högt så barnen inte kan sova, hmm).

Började dagen med stugfrukost. Hade hellre ätit frukostbuffén på hotellet men barnen röstade på detta och det är ju klart mer prisvärt (särskilt som O äter en macka utan pålägg och möjligen ett glas mjölk till frukost) så så fick det bli.

Sen packade vi badväskan och gick ner till stranden. Blåste en del i dag så vi frös (!) nästan! Glömt hur det kändes..

Ibland undrar jag om Sebbe inte känner kyla som andra? Han bara stegar rakt ut i vattnet utan att göra en min. Nu var det iof ganska skönt i vattnet (om mitt dopp av tårna räknas som att avgöra detta) men ändå. Totalt obrydd, hoppar alltid i utan att blinka.

Ingen annan doppade sig. Tror inte ens Micke doppade tårna?

Åt lunch på hotellets restaurang Dockside vid vattnet . Ingen höjdarmat kanske men går väldigt fort att få in maten och härlig utsikt så det funkar.

Sen körde vi lite soft stughäng och slappade. Och jag gjorde något jag aldrig gör, tog en powernap. Hur skönt!!? Det är väl semester det! Låg och läste min bok i sängen och plötsligt zzzZ. Micke satt och sov i en solstol han.

Fräschade till oss och tog lill-tåget in till Grebbestad. Missade det dock precis så fick vänta 45 minuter men det finns lekplats framför hotellet så alla nöjda och glada ändå.

Sen strosade vi lite på stan och hamnade tillslut på restaurang Telegrafen för middag. (Tack för att ni tipsade om den!). Åt SÅ grym middag, hit måste ni ju bara gå. Gullig personal, mat som kom in snabbt och allt fantastiskt gott!

Fisken var MAGI!

Sen mötte vi upp Linda & Micke med kids som också är här. Alltid är det några hemifrån man stöter på 🙂 Fiskade krabbor och slog oss ner för en drink på bryggan innan vi promenerade hemåt. Mysig kväll!

Nu sover barnen, Micke och jag diskar och plockar i ordning lite. I morgon bitti 10.00 är det utcheck och innan dess ska vi hinna städa stugan, packa in i bilen, äta frukost och framförallt väcka och fira en liten tjej som fyller 11 år!

Hipp hurra för Olivia i dag. Älskar dig till månen och tillbaka. Mitt allt <3

KRAM

 1. Annie skriver:

  Grattis Olivia! Har en alldeles egen nybakad 11-årig tjej här hemma också (underbar ålder, stora och små på samma gång). Och minns att jag läst din blogg sedan Olivia var liten. 💜

 2. Vilken härlig dag. Jag har glömt bort hur det känns att frysa. Här är så varmt.

 3. Önskar er en härlig semester! Och grattis till lilla hönan och till dig från en annan prematur mamma, det är speciellt. Måste bara säga att jag kommenterar alldeles för sällan, men älskar din blogg, recepten mixen allt. Hade tio åriga bröllops middag i veckan och då var det bara dina recept som bjöds: allt från lövbiff spetten, till chili majonäsen, till stinas grillsås! Gjorde succé! Så tusen tack för allt och speciellt alla fantastiska recept, gör saker från din blogg flera ggr i veckan . Ingen annan matblogg som jag lever så efter så stort tack och stor kram

  1. Tack för din rara kommentar, vad glad jag blir. Stort tack tillbaka. Kram!

 4. Eva skriver:

  Bor ju lite några mil nedanför grebbestad och vi har 25 grader i vattnet. Är heelt underbart att bara ligga i, tycker även jag som egentligen är en liten badkruka😂
  Måste prova Telegrafen nästa gång jag åker upp till Grebbestad👍👍

  1. 25 är heeeelt ok! Ni måste absolut testa Telegrafen. Kram!

 5. Stina skriver:

  Grattis Olivia på din dag 🎉

  1. Tack hälsar hon! Ses snart ❤️ kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..