ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Davida

Sommarrea Davida cashmere

/

Hej hej

Lite varmt för cashmere om dagarna just nu kanske men det är ju höst runt hörnet och kvällarna svala. Vi har nog suttit uppe och ute till långt efter midnatt varje kväll. Det är ju som skönast då! Min ponchosamling har gått varm, både på mig och gästerna 🙂 Perfekta plagget, som jag säkert sagt 1000 ggr vid det här laget. Verkligen det bästa och mest använda plagget i min garderob. DENNA med guldknappar är min favorit, tätt följd av DENNA.

Men det finns ju inte bara ponchos utan annat snyggt med. Den HÄR kimonon är tex en favorit.

Älskar också den enkla basic sweater, har dem i flera färger. Finns HÄR. Även med V-ringat HÄR.

I kväll ska vi ut och äta med grannarna. Vuxenkväll på stan! Mysigt. Tänkte packa en poncho men det får bli mitt näst mest använda cashmereplagg, denna koft/kavaj. Smälter dock bort i värmen just nu så den åker på först i kväll.

Just nu får ni 20 % rabatt på hela sortimentet med koden summer20, HÄR hittar ni allt.

KRAM

10
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00