Hargebaden

Innehåller annonslänkar

Sötaste kylväskorna finns HÄR. Packade med frukost och godsaker till stranden. Och grapefrukten finns på rea HÄR, hur smaskig är inte den? Och beachbag från Ellos på rea HÄR.

 

Hej hej rara ni

Hur har ni det i värmen? Känns som dagarna går åt till att hitta på sätt att svalka sig just nu. Vi packade ner mat och barn och alla flytleksaker vi hittad och åkte ut till Hargebaden med grannarna. Stannade till på vägen för att köpa ett parasoll men det var ju som sagt slut överallt. Micke kom ut med ett blått bastparasoll – hysteriskt gräsligt tänkte jag värst men nej det var fasen snyggast på stranden!!

Eller hur? Ett måste med skugga dessa dagar men det fläktade faktiskt rätt skönt vid vattnet också. Däremot var där knökfullt, vi fick parkera längs vägen och gå en bra bit i hettan.

Skön strandoutfit, linnet finns på rea HÄR och kjolen HÄR. (favorit!)

Ny bikini också. Båda på rea, överdelen på H&M och underdelen HÄR.

Picknick under bastparasollet, bad efter bad och skön svalka. Välbehövligt!

Hoppas ni har det skönt och njuter av värmen och bara svettas lite lagom mycket om nätterna (här är gaaalet varmt om man får gnälla).

KRAM

  1. Galina skriver:

    Hej! Var har du köpt kylväska för flaska som man ser på bilden från stranden? Katt- och panda kylväskorna är otroligt söta, tack att du tipsar!

    1. Den är från lagerhaus! kram kram

  2. al68 skriver:

    Installera en AC, den bästa investering vi gjort denna sommaren. Man sover och mår som en prinsessa

    1. Funderade på det förra sommaren men då hade vi EN varm natt på hela säsongen så vi tyckte vi var sjukt smarta som lät bli. Hade suttit fint denna sommar ja… men blir det nånsin så här igen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..