I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Fredagsblommor och ny klocka

 

Hej heeej

Har ni haft en bra dag? Vi har spenderat den på Gustavsvik äventyrsbad Lost City med – och nu överdriver jag knappt – en miljon semesterfirare. Vi stod som packade sillar i vattnet och jag hade full sjå att hålla båda mina barn över vattenytan medan man fick armbågar och karatesparkar i magen från alla håll. Aldrig önskat mig ögon i nacken som i dag tror jag. Vi är ju oftast 2, tänker inte på hur svårt det måste vara att vara ensam förälder med 2 (eller fler!) barn. Cred till er!

Heeelt slut nu. (Dessutom är jag själv livrädd för vatten och rutshckanor, bad killarna bakom oss att vänta lite extra länge innan de åkte så vi inte skulle få dem i ryggen. De bara skrattade 😉 (men väntade snällt några extra minuter puh.)

Helgbuketten. Hur härlig färg på rosorna? Knappt köpt en blombukett i sommar, annars mitt bästa helgmys. Knappt varit hemma en helg heller, kan ju vara därför.

På armen – ny klocka! Tröttnar aldrig på Daniel Wellington, de är så stilrena och tidlösa. Nu har det kommit en nyhet – Bondi med svart urtavla. Min absoluta favorit hittills!! HÄR finns den, i rosé eller silver, 28 eller 32 mm.

(Ni får blunda för nagellacket, i morgon har jag och Stina bokat manikyr (råkade skriva pedikyr först, så insatt är jag)  och ska fixa naglarna för första gången inför semestern. Akryl eller gelé, vilket ska man ha??)

Med koden MATPLATSEN får ni 15 % rabatt på denna och alla andra klockor HÄR!

KRAM på er

 

  1. Tack för att du fortsätter bloggandet på semestern, bästa bloggen som jag spar till sist. Verkligen som en påse gott och blandat som någon skrivit tidigare. 🤩
    Jag kör akryl på naglarna, sitter länge och håller sig fina i fyra-fem veckor på mig. Men sett att salongen verkar föredra man väljer gelé? pga lukt..? 🤔
    Ha en fortsatt härlig sommar!

    1. Mät upp en cirkel i papper och klipp ut och lägg på armen så ser du vad du tycker passar din handled! Jag har 32 mm på min. Kram

  2. Så vackert med rosor ❤️ Mina naglar håller fortfarande på och hämtar sig efter gelé naglar en tid. Kör enbart Essie gellack nu, prova gellack på salong istället för gelé eller akryl så slipper du förstöra dina egna naglar. Tar sån lång tid att få tillbaka dem tyvärr.😥 Kanske gellack på salong sitter längre än när man målar hemma🤗Kramis 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..