O.B.C. Cypern – men en saknas

 

Innehåller annonslänkar

Hej!

Vilken dag. Längsta på länge, vaknade 3.45 efter ungefär 2 h sömn och sen har det gått i ett (resan gick jättebra). Klockan är strax midnatt här (en timma mer än hemma) och ögonen går i kors.

Sämre går det för stackars Micke som sitter fast i Rumänien och väntar på sitt flyg.

Han har varit nere i Budapest på Formel 1 över helgen och skulle ta sig därifrån hit till Cypern i dag. Först ett flyg vid 14 mot Bukarest för byte och sen vidare till Cypern och landa sisådär 21.00. Det var planen. Men första flyget blev försenat 2 h och först skulle han då missa andra flyget men även det blev försenat så han skulle iallafall komma hit men sent, men sen har det blivit uppskjutet och uppskjutet och uppskjutet…

I skrivandes stund ska det (ev) gå vid 02.00 i natt och då är han framme på hotellet 5-6 nånting i morgon bitti? Men det känns ju tveksamt. Blir flyget inställt så går nästa med samma bolag först på onsdag (!!?)

Håll alla tummar ni kan att han kommer i väg i natt. <3

Resten av sällskapet sover sen länge men jag är för uppstressad för att lägga mig. Sitter kvar på balkongen med ett glas rött och tittar ut över ett bäcksvart hav och vackert hotellområde. (söt och mjuuuk pyjamas på rean HÄR) Så fint här är! Suttit ute och jobbat en stund efter barnen somnat, så rofyllt ändå. Ska visa er mer bilder i morgon.

Hoppas att jag vaknar av att Micke ringer på  i ottan och vill bli insläppt.

GODNATT

 1. Ulrika skriver:

  Hoppas det löser sig snart så ni får mysa hela familjen tillsammans! 💕 Kram

 2. Lottie skriver:

  Men såååå tråkigt. Håller alla tummar jag kan för att Micke kommer med ett plan snart. ❤️❤️❤️

 3. Ally skriver:

  Nej så drygt! Hoppas att han kommer med nästa 🙂 Och att reseförsäkring backar upp! Okej så på onsdag lyfter planet till Barca – har noggrant antecknat dina tips, men vi har samlat på oss en del så det kommer bli till att sålla – men om du fick säga en grej med Barca vi absolut INTE får missa vad väljer du då? Må så gott!

  1. Botafumiero! (skaldjur). Ha det så härligt!! kram

 4. Jossan skriver:

  Oh no, kämpa Micke!! Går det inga Hi-Fly eller nåt iaf? 😘 Håller alla tummar att han kommer fram inatt så ni får en härlig vecka tillsammans!❤️

  1. Hi-fly hade varit himmelriket jämfört med dessa nissar! Lider med Micke. Tur han hade några roliga dagar innan iallafall. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..